More


  Două zile de distracţie la Livada

  =

  livada1

  Cetăţenii oraşului Livada s-au bucurat, în acest week-end, de două zile de distracţie odată cu organizarea manifestărilor prilejuite de Zilele Oraşului. Au fost organizate concursuri de bogracs şi de tras frânghia, a fost aleasă frumoasa oraşului, dar au avut loc şi o serie de concerte apreciate de public.

  Concurs de bogracs

  livada3
  Manifestările prilejuite de Zilele Oraşului Livada au început încă de sâmbătă dimineaţa cu o serie de concursuri sportive.
  Devenită deja o tradiţie, nu a lipsit nici concursul de bogracs, la care s-au înscris nu mai puţin de 16 echipe, una dintre acestea fiind a Primăriei Livada. Bucătarii s-au întrecut în reţete încercând să impresioneze juriul din care a făcut parte bucătari celebrii dar şi subprefectul Alfatter Tamas sau deputatul Erdei D. Istvan. Concursul culinar a fost foarte reuşit, juriul având o sarcină dificilă pentru a declara câştigătorii. În cele din urmă, toate echipajele au fost premiate.
  În paralel cu concursul de bogracs, a avut loc şi o spectaculoasă expoziţie de sculptură în lemn. Maeştrii în domeniu au prezentat o serie de sculpturi în lemn deosebite, apreciate de vizitatori.

  Miss Livada 2015

  livada2Una dintre cele mai aşteptate momente ale acestei zile a fost concursul de frumuseţe Miss Livada 2015. La concurs s-au înscris şase dintre cele mai frumoase fete din oraşul Livada care au avut de trecut prin trei probe până ca juriul să decidă câştigătoarea şi anume: ţinita de stradă, ţinuta sport, în cadrul căreia concurentele au trebuit să facă şi o demosntraţie sportivă, şi ţinuta de seară.
  După ce toate concurentele au trecut prin furcile caudine ale celor trei probe, juriul a decis. Astfel, locul întâi şi Miss Livada 2015 a revenit concurentei cu numărul 3 Tegze Eniko. Aceasta a fost premiată de primarul oraşului Livada, Pricisi Arthur, şi de Miss Livada 2014, Sucs Baglarka.  Locul doi a revenit concurentei cu numărul doi, Kolcsey Melisa, în timp ce poziţia a treia a fost ocupată de Menko Bernadette.
  După concursul de miss, distracţia de la Livada a continuat cu un concurs de tras frângia, câştigat de echipa „Tractoriştii”.

  Spectacole şi distracţie
  Prima zi a sărbătorii de la Livada s-au încheiat cu o serie de concerte. Pe scenă, au urcat trupa No Comment care a interpretat o serie de cântece cunoscute sau altele noi apreciate de public. Seara s-a încheiat cu evoluţia de excepţie a Fraţilor Bertici.
  Petrecerea de la Livada a continuat şi ieri seară, după închiderea ediţiei, când pe scenă au urcat Alexandra Ungureanu şi trupa Crash. Petrecerea de aseară a continuat cu recitalurile susţinute de Bodi Csabi, Andreea Bălan şi Zanzibar. Zilele Oraşului Livada s-au încheiat cu un superb foc de artificii.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img