Două zile de distracţie la Livada

livada1

Cetăţenii oraşului Livada s-au bucurat, în acest week-end, de două zile de distracţie odată cu organizarea manifestărilor prilejuite de Zilele Oraşului. Au fost organizate concursuri de bogracs şi de tras frânghia, a fost aleasă frumoasa oraşului, dar au avut loc şi o serie de concerte apreciate de public.

Concurs de bogracs

livada3
Manifestările prilejuite de Zilele Oraşului Livada au început încă de sâmbătă dimineaţa cu o serie de concursuri sportive.
Devenită deja o tradiţie, nu a lipsit nici concursul de bogracs, la care s-au înscris nu mai puţin de 16 echipe, una dintre acestea fiind a Primăriei Livada. Bucătarii s-au întrecut în reţete încercând să impresioneze juriul din care a făcut parte bucătari celebrii dar şi subprefectul Alfatter Tamas sau deputatul Erdei D. Istvan. Concursul culinar a fost foarte reuşit, juriul având o sarcină dificilă pentru a declara câştigătorii. În cele din urmă, toate echipajele au fost premiate.
În paralel cu concursul de bogracs, a avut loc şi o spectaculoasă expoziţie de sculptură în lemn. Maeştrii în domeniu au prezentat o serie de sculpturi în lemn deosebite, apreciate de vizitatori.

Miss Livada 2015

livada2Una dintre cele mai aşteptate momente ale acestei zile a fost concursul de frumuseţe Miss Livada 2015. La concurs s-au înscris şase dintre cele mai frumoase fete din oraşul Livada care au avut de trecut prin trei probe până ca juriul să decidă câştigătoarea şi anume: ţinita de stradă, ţinuta sport, în cadrul căreia concurentele au trebuit să facă şi o demosntraţie sportivă, şi ţinuta de seară.
După ce toate concurentele au trecut prin furcile caudine ale celor trei probe, juriul a decis. Astfel, locul întâi şi Miss Livada 2015 a revenit concurentei cu numărul 3 Tegze Eniko. Aceasta a fost premiată de primarul oraşului Livada, Pricisi Arthur, şi de Miss Livada 2014, Sucs Baglarka.  Locul doi a revenit concurentei cu numărul doi, Kolcsey Melisa, în timp ce poziţia a treia a fost ocupată de Menko Bernadette.
După concursul de miss, distracţia de la Livada a continuat cu un concurs de tras frângia, câştigat de echipa „Tractoriştii”.

Spectacole şi distracţie
Prima zi a sărbătorii de la Livada s-au încheiat cu o serie de concerte. Pe scenă, au urcat trupa No Comment care a interpretat o serie de cântece cunoscute sau altele noi apreciate de public. Seara s-a încheiat cu evoluţia de excepţie a Fraţilor Bertici.
Petrecerea de la Livada a continuat şi ieri seară, după închiderea ediţiei, când pe scenă au urcat Alexandra Ungureanu şi trupa Crash. Petrecerea de aseară a continuat cu recitalurile susţinute de Bodi Csabi, Andreea Bălan şi Zanzibar. Zilele Oraşului Livada s-au încheiat cu un superb foc de artificii.

Florin Dura

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

ULUITOR. Patru VINDECAȚI în doar 24 de ore la Satu Mare. Mai sunt doar DOUĂ CAZURI active

Un lucru excepțional s-a petrecut în ultimele 24 de ore în județul Satu Mare. Prefectura a anunțat că în ultima zi au fost vindecați...

PSD: “Klaus Iohannis nu se poate spăla pe mâini de rezultatele guvernului său”. Acuzaţii grave la adresa Guvernului Orban

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, îi reproşează preşedintelui Klaus Iohannis că “nu se poate spăla pe mâini de rezultatele guvernului său, de...

Informarea președintelui privind Starea de Urgență. Ce măsuri sunt propuse pentru îmbunătățirea capacității de răspuns

Președintele Klaus Iohannis a transmis joi Parlamentului o informare care se întinde pe 58 de pagini, privind acțiunile luate în timpul celor 2 luni...

Ambulanţierii se pregătesc de protest. Guvernul a contestat la CCR legea prin care li se acordă stimulente

Ambulanţierii sunt pregătiţi să protesteze, după ce Guvernul PNL a contestat legea prin care li se acordă stimulente în pandemie. Potrivit unui comunicat de...

Lucrurile o iau razna

Din ceea ce am fost cândva țara cu una dintre cele mai bune strategii de a ține sub control pandemia de coronavirus, atâta vreme...