More


  Dragnea ţine cont de sfaturile vârstnicilor din Satu Mare

  =

  dragnea

  Prezent la sfârşitul săptămânii trecute la Satu Mare, noul preşedinte al PSD a discutat cu un sătmărean în vârstă de 84 de ani, din Supuru de Sus, despre ce ar trebui să facă miniştrii şi politicienii, a declarat Liviu Dragnea, într-un interviu acordat postului de televiziune Digi 24.

  “Săptămâna trecută am fost în Satu Mare, a fost Conferinţa organizaţiei judeţene şi m-am întâlnit cu foarte mulţi oameni. O familie în vârstă dintr-un sat, Supuru de Sus, a vrut neapărat să vorbească cu mine. M-am dus până acolo. Capul familiei, 84 de ani, Govor se numeşte. Am vorbit mult cu acel om, o discuţie care mi-a plăcut foarte mult, o discuţie cum purtam când eram preşedinte de Consiliu Judeţean cu toţi bătrânii din judeţ, în fiecare sat, de-a lungul a 12 ani de zile. Ce mi s-a părut foarte important din ce a spus acel om este că ei aşteaptă de la miniştri, când ies la televizor, să spună ce fac ei pentru români şi pentru ţara noastră din funcţia pe care o ocupă, nu să meargă la emisiuni să comenteze divorţuri sau violuri. Doi, a zis că una dintre marile lui dorinţe este să nu mai vadă că politicienii se ceartă întruna la televizor, pentru că asta înseamnă că nu se mai gândeşte nimeni la ei. Şi ţinând cont de asta, putem vorbi că PSD este la răscruce. Dacă avem puterea să înţelegem ce vor oamenii aceia, pentru că altfel se măreşte atât de mult distanţa dintre politicieni şi populaţie încât există riscul să se rupă la un moment dat şi atunci pot apărea fenomene ca şi în Grecia, de exemplu”, a declarat liderul PSD.

  Liviu Dragnea a adăugat că acest pericol ar fi existat numai dacă PSD ar fi intrat într-o perioadă de destabilizare şi stânga din România ar fi fost din ce în ce mai şubredă şi dezorganizată. “Ar fi fost un proces firesc. Stânga ar fi produs un proces mai radical, care se putea transforma într-un nou Tsipras sau într-un nou Siryza. Pericolul rămâne şi pe dreapta, adică şi PNL, dacă se stabilizează, dacă se întăreşte şi până la urmă se sudează, nu e un proces foarte uşor, e în regulă. Dar dacă nu se întâmplă asta, de acolo poate să apară un fenomen radical”, a avertizat Dragnea.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img