More


  Fără jucătorii Olimpiei în fotbalul judeţean?

  - Advertisement -

  decebal1

  La punctul “Diverse“ al Adunării Generale a AJF-ului de sâmbătă, oficialul Olimpiei, Ionică Câmpean, a venit cu o propunere. Şi anume interzicerea jucătorilor echipei fanion să antreneze sau să arbitreze în campionatele judeţene.

  Preşedintele AGA a precizat că într-o viitoare şedinţă a membrilor va cere ca acest aspect să fie luat în seama. Principalul motiv ar fi afectarea imaginii clubului, având în vedere că în campionatele judeţene antrenorii au un alt fel de comportament. Şi printr-un comportament inadecvat pot supăra unii spectatori de la sate. Şi drept urmare, acei oameni, direct implicaţi, ar urma să nu mai vină la meciurile Olimpiei, sau vor veni să strige sau să adreseze cuvinte licenţioase celor care îmbracă tricoul galben-albastru şi în week-end, din pasiune, antrenează în fotbalul judeţean.

  Direct vizat, delegatul Luceafărului Decebal, Ioan Răcşan a combătut acest aspect. Se ştie că vice-campioana este antrenată de căpitanul Olimpiei, Cosmin Iuhas. Acesta a mai adăugat că ar fi absurd ca un club să interzică jucătorilor sau să le impună ce să facă în timpul lor liber.

  Pe de altă parte, este un drept într-un stat democratic, iar acest aspect ar putea influenţa în mod negativ o carieră de antrenorat.

  Referitor la faptul că FC Olimpia II Satu Mare nu s-a mai înscris în ligile judeţene, Ionică Câmpan a venit cu o remarcă. “Nu am înscris Olimpia II în judeţ ca să nu mai fim acuzaţi că am jucat cu o echipă mult peste nivelul judeţean. Pentru că multe echipe au spus asta după sezonul care s-a încheiat“, a concluzionat Câmpan. Noi ştim însă că din lipsă de bani şi de jucători Oli II nu a mai continuat în Elite.

  Vă reamintim că FC Olimpia II s-a desfiinţat după ce majoritatea tinerilor fotbalişti au făcut pasul la prima echipă sau au ales cartea în locul sportului, înscriindu-se la universităţi din ţară. Iar după ce a câştigat campionatul şi Cupa, Olimpia II a fost învinsă la barajul pentru Liga a III-a de Luceafărul Bălan, iar în Cupă de Bihorul Beiuş.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img