More


  FC Olimpia întâlneşte azi Mateszalka şi Fehergyarmat

  - Advertisement -

  oli

  Chiar dacă situaţia Olimpiei este una incertă, jucătorii şi antrenorii îşi văd în continuare de antrenamente şi meciuri de pregătire. Iar astăzi de la ora 18.00 vor juca din nou în Ungaria cu formaţii din Liga a IV-a maghiară.

  O selecţionată a galben-albaştrilor se va deplasa la Mateszalka, unde va evolua împotriva echipei fostului jucător al Olimpiei, Alex Botoş, iar o altă selecţionată va evolua pe terenul de la Fehergyarmat.

  În vestiar însă situaţia nu pare a fi una tocmai plăcută. Jucătorii şi staff-ul tehnic intră în cea de-a treia lună de neplată a salariilor.

  Surse din cadrul clubului ne-au adus la cunoştinţă că în aceste zile ar urma să fie viraţi o parte din bani pentru plata a cel puţin un salariu, iar restul datoriilor către jucători să fie achitat cât mai repede posibil.
  Astăzi este data limită în care echipele îşi pot clarifica situaţia în ceea ce priveşte liga în care se vor înscrie. Practic echipele vor decide astăzi dacă au bani pentru a încheia un întreg sezon în eşalonul doi, în caz contrar rămâne posibilitatea de a participa în Liga a III-a. Iar dacă echipa se va retrage în timpul campionatului, urmează să fie retrogradată în ligile judeţene.

  Au apărut zvonuri cum că data limită a luării acestor decizii ar urma să fie prelungită, dar surse din cadrul FRF ne-au infirmat acest lucru. Aşadar, Posibilitatea retragerii cluburilor din competiţie expiră pe 29 iulie, adică astăzi. Dacă nu se vor retrage cel puţin şase echipe din cele 28 înscrise în acest moment, în noul sezon al Ligii 2, ediţia 2015-2016, vom avea două serii cu câte 14 echipe.

  Olimpia va face parte din seria a II-a alături de Gaz Metan Mediaş, FC Braşov, Universitatea Cluj, CS Mioveni, Metalul Reşiţa, Unirea Tărlungeni, CSM Râmnicu Vâlcea, FC Caransebeş, Şoimii Pâncota, FC Bihor Oradea, Chindia Târgovişte, UTA Bătrâna Doamnă, FCM Baia Mare.

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img