More


  Gardoş, criticat de fani

  =

  gardos-5

  Din nefericire pentru fotbalul românesc, aventura celor mai buni fundaşi centrali pe care România i-a exportat în ultima vreme în Premier League pare să urmeze aceeaşi traiectorie.
  Dacă trecerea lui Vlad Chiricheş la Tottenham a fost un eşec, lucru decretat de fani dar şi de conducerea care l-a pus pe lista de transferuri, nici sătmăreanul Florin Gardoş nu se bucură de cea mai bună perioadă a carierei sale la Southampton.
  Sâmbătă, echipa antrenată de Ronald Koeman a fost învinsă de două ori într-un turneu amical în care Southampton a întâlnit Valencia (0-1) şi Red Bull Salzburg (0-2). Olandezul de pe banca ”sfinţilor” a trimis două echipe diferite în cele două jocuri, Florin     Gardoş fiind titular în centrul defensivei în meciul cu austriecii. Prestaţia lui în cuplu cu Maya Yoshida a fost aspru criticată de fanii lui Southampton pe reţelele sociale cu mesaje care aduc aminte de felul în care Vlad Chiricheş era contestat sezonul trecut. Nemulţumirile fanilor sunt date de faptul că unul dintre golurile lui Red Bull Salzburg a fost înscris din vina lui Gardoş, cel care a ajuns prea târziu la o minge joasă în propriul careu.
  ”Cine i-a încheiat contractul lui Florin Gardoş are nişte explicaţii serioase de dat. Un Ollie Lancashire român. (n.r. – Oliver Lancashire este un fotbalist englez, fundaş central, cu evoluţii catastrofale pe alocuri la Southampton între 2007 şi 2008)” sau ”Gardoş şi Yoshida ne arată de ce trebuie să cumpărăm un fundaş central cu valoare certă. Un cuplu îngrozitor!”, au fost printre cele mai dure reacţii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img