More


  Gardoş, despre titlul Stelei şi Gâlcă

  - Advertisement -

  Gardoş-debut-Southampton-e1410701457948

  Sătmăreanul Florin Gardoş, fundaşul echipei Southampton, a vorbit pentru DolceSport despre titlul câştigat în Liga 1 de fosta sa formaţie, Steaua şi despre schimbarea lui Gâlcă de la cârma echipei la un post tv de specialitate.

  “M-am bucurat foarte mult pentru ei, a fost într-adevăr greu şi cred că au contat plecările, mai ales cele care au urmat după mine. Echipa a resimţit plecările mai mult în iarnă, ăsta a adevărul, după ce au plecat Szukala şi Sânmărtean. Am încercat să mă pun în pielea jucătorilor, să mă gândesc cum e să lucrez în condiţiile în care erau ei, cu scandal cu emblema, cu nume, cu suporteri, cu tot. Cred că le-a fost foarte greu şi merită tot respectul. Eu nu înţeleg de ce se ziceă că n-ar fi meritat titlul, pentru că Steaua n-a fost avantajată de arbitri. Meciurile au fost câştigate pe teren”, a declarat Gardoş pentru DolceSport.

  Fundaşul sătmărean de la Southampton a rămas total surprins de decizia lui Gigi Becali de a-l schimba pe Costel Gâlcă de la cârma Stelei, deşi câştigase trei trofee, Cupa României, campionatul şi Cupa Ligii.

  “M-a surprins că a plecat. Cred ca numai în România se poate intâmpla, sau mă rog, un antrenor care se retrage din activitate… Am fost surprins, am avut plăcerea să lucrez cu dânsul chiar la început câteva luni în pregătire. Ştiu că i-a fost greu. M-am întâlnit cu dânsul şi la Mogoşoaia, a venit la hotel şi am stat de vorbă 2-3 minute. E multă presiune, dar ăsta e fotbalul la Steaua, trebuie să fii pregătit pentru presiune şi stres, atât ca jucător, cât şi ca antrenor”, a mai spus Gardoş.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img