More  Înscrieri la Cupa Aliza

  - Advertisement -

  aliza

  Tradiţionala „Cupă Aliza” la fotbal ajunge în acest an la cea de a cincea ediţie.  Totul se va desfăşura, ca de obicei, în sătucul Aliza, sâmbătă, 18 iulie, la baza sportivă a antrenorului de lupte greco-romane Tudor Barbul.

  Sunt aşteptate să se înscrie cât mai multe echipe, taxa de participare este de 150 de lei (pe echipă) şi se va juca după sistemul 5+1.
  Tragerea la sorţi se va face în ziua turneului de la ora 9.30.
  Din banii strânşi se vor continua lucrările la bisericuţa ridicată de oameni cu suflet mare, la iniţiativa maestrului Tudor. Ca în fiecare an, nu va lipsi tradiţionala mâncare la ceaun şi alte specialităţi din partea casei, iar cei care nu vor juca fotbal se vor putea delecta jucând o partidă de volei, tenis cu piciorul, baschet şi altele. În plus, în bătătură este şi o mică “grădină zoologică“, marca Barbul.
  La ediţia din 2014 au participat peste 300 de iubitori ai sportului, prieteni ai lui Tudor Barbul din toate colţurile judeţului şi nu numai.
  Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri vă stau la dispoziţie numerele de telefon 0751.640.631 (Tudor Barbul) sau 0754.634.485 (Claudiu Blaga).
  Dani C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts