More


  Invitaţie la Cupa Aliza

  - Advertisement -

  Micuţul sat Aliza va fi astăzi neîncăpător. Asta pentru că peste 16 echipe şi peste 300 de persoane vor fi prezente la ediţia a cincea a Cupei Aliza la fotbal. Locul de desfăşurare este cunoscut deja, la cocheta bază sportivă a antrenorului de lupte Tudor Barbul.Deopotrivă fotbalişti şi localnici, iubitori ai acestor meleaguri, şi-au dat întâlnire la Aliza pentru o sâmbătă cultural-sportivă de neuitat.
  Tragerile la sorţi ale meciurilor sunt programate la ora 9.00, iar organizatorii promit surprize pentru această ediţie. Asta pe lângă preparatele tradiţionale, în frunte cu binecunoscuta mâncare la ceaun, marca Tudor Barbul.
  Iar cei care nu vor juca fotbal se pot delecta cu un baschet, tenis de picior, volei sau pot admira mica grădină zoologică din bătătura antrenorului de greco-romane.
  La ediţia trecută au participat peste 300 de iubitori ai sportului, prieteni ai lui Tudor Barbul din toate colţurile judeţului şi nu numai, ceea ce spune multe despre tradiţia şi ospitalitatea sătucului Aliza.
  Dani C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img