More  Istvan Kovacs delegat la FK Rabotnicki – FK Jelgava

  - Advertisement -

  s1txym9m

  Careianul Istvan Kovacs a fost delegat la cel de-al doilea meci din actualul sezon al cupelor europene, după ce pe 9 iulie, în primul tur preliminar al Europa League, a condus jocul FC Koper (Slovenia) – Vikingur Reykjavik 2-2.

  Acum, Kovacs a fost delegat la jocul FK Rabotnicki – FK Jelgava (Letonia) (în tur, 0-1), joc programat joi, 23 iulie, de la ora 21.00 (ora României), la Skopje, pe stadionul “Filip al II-lea”.
  Istvan Kovacs va fi ajutat în capitala Macedoniei de asistenţii Mikloş Nagy, Vasile Marinescu şi rezerva Lucian Rusandu. Istvan Kovacs nu a mai arbitrat vreun joc în care să fie implicată vreuna dintre cele două echipe. Şi nici nu a mai fost ca arbitru în Macedonia. Prestaţia lui Istvan Kovacs la Skopje va fi supervizată de celebrul fost arbitru belgian Frank De Bleeckere.
  Palmaresul de arbitru al belgianului este impresionant, iar ca observator, în ultimii ani, a mai observat brigăzi româneşti: St. Gallen – Spartak Moscova 1-1, pe 22 august 2013, în play-off-ul Europa League, Ovidiu Haţegan – Mikloş Nagy, Octavian Şovre – Cristian Balaj. Observatorul de joc al partidei de la Skopje a fost desemnat cehul Emil Ubias.
  Daniel C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts