More  Jules Bianchi a decedat

  - Advertisement -

  j0jr5jy9

  Pilotul francez de Formula 1 Jules Bianchi a murit, vineri, la nouă luni după ce a fost implicat un accident foarte grav pe circuit. Francezul era internat într-un spital din Nisa şi a murit înconjurat de familie.
  Pilotul în vârstă de 25 de ani era de nouă luni în comă, după ce a suferit un accident foarte grav în timpul cursei din Japonia, în octombrie 2014. Jules Bianchi a murit înconjurat de familia sa, într-un spital din Nisa.  Decesul francezului a fost anunţat de familie, care a transmis că pilotul a luptat până în ultimul moment pentru viaţa sa, relatează BBC. Totodată, familia pilotului a mulţumit colegilor şi prietenilor pentru sprijinul acordat în ultimele luni.
  Echipa pentru care a concurat Jules Bianchi, Marussia, cunoscută acum ca Manor, este şocată de vestea morţii francezului.
  Jules Bianchi este primul pilot de Formula 1 care îşi pierde viaţa după un accident suferit pe circuit, după tragedia pilotului brazilian Ayrton Senna.
  Bianchia  debutat în Formula 1 în anul 2013, concurând pentru echipa Marussia. În mai 2014, Jules Bianchi a marcat, pe circuitul de la Monaco, primele sale două puncte în Formula 1, graţie unui loc 9 obţinut la mare luptă, după ce a plecat de pe ultimele locuri ale grilei de stat şi în ciuda unei penalizări de cinci secunde, pe un circuit unde depăşirile se pot efectua foarte greu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts