More


  Lotul de spadă se pregăteşte pentru Mondiale

  - Advertisement -

  scrima

  De luni, cu o săptămână înainte de startul Campionatului Mondial de seniori de la Moscova, loturile de spadă feminin și sabie masculin ale României au deschis ușile cantonamentului din Bușteni pentru a sta de vorbă cu mass-media.

  Astfel, Sala de Sport din Bușteni s-a populat cu sportivi de clasă mondială. Ana Maria Brânză, Simona Gherman, Tiberiu Dolniceanu și ceilalți sportivi din loturile naționale au intrat rând pe rând în sala răcoroasă, acolo unde se pun la punct ultimele detalii pentru Mondialul de la Moscova. Din lotul de spadă fac parte şi sătmărencele Simona Pop şi Greta Vereş de la Steaua şi Amalia Tătăran de la Dinamo. În plus, sportiva noastră a fost asaltată de mass-media naţională, care a făcut o vizită la Buşteni.
  Antrenorii Mihai Covaliu, Dan Podeanu, George Epurescu, Dan Găureanu și Florin Zalomir se ocupă de pregătirea sportivilor.
  Mihai Covaliu: „Obiectivul nostru este de a cuceri o medalie!”
  Președintele Federației Române de Scrimă și antrenorul lotului național de sabie al României, Mihai Covaliu, a spus luni că obiectivul delegației noastre la Moscova este acela de a cuceri o medalie. „Este o perioadă destul de dificilă pentru toată lumea. Încercăm să ne pregătim cât mai bine pentru a ne atinge obiectivul la Campionatul Mondial de la Moscova. Ne dorim să cucerim o medalie, dar dacă vor fi mai multe va fi extraordinar.”
  Dan Podeanu: „Dacă luăm o medalie la Moscova, suntem foarte aproape de Rio!”
  Antrenorul lotului de spadă feminin, Dan Podeanu, a subliniat importanța competiției de la Moscova. „Ne așteaptă o competiție foarte puternică la Moscova. Încercăm să ne menținem pe ace3eași linie, ca la Montreux și la Baku și să aducem încă o medalie. Dacă reușim să urcăm pe podium la Moscova, în proporție de 80% suntem calificați la Rio!”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img