More


  Luni se reunește lotul Olimpiei

  =

  oli

  Lotul Olimpiei se reunește luni dimineață la ora 10 la stadion pentru startul pregătirilor pentru noul sezon al ligii a 2-a.

  Vacanța a fost relativ scurtă mai ales pentru jucătorii care au evoluat și la echipa a doua iar vara pare că se anunță una agitată și pentru gruparea fanion a județului. Cu antrenorii Csik și Dragomir reconfirmați la cârma echipei , Olimpia va anunța noutățile din lot în această dimineață și numele jucătorilor la care s-a renunțat. Până acum au fost speculații cu privire la revenirea la Satu Mare a lui Boștină sau a lui Vasile Pop de la Baia Mare. Se pare că cel puțin pentru moment Boștină va începe pregătirile tot la Caransebeș, negocierile între el și conducerea Olimpiei intrând în impas. Sigură e deocamdată doar achiziția portarului Băican de la Zalău și întoarcerea ”împrumutaților” Roatiș și Roghină . Tot la capitolul noutăți îl trecem pe Gelu Velici , una atacant de Poli Timișoara și…Horea Bîgiu care și a prelugit cu un an înțelegerea cu Olimpia.

  Se pare că un alt jucător împrumutat de la Olimpia la Zalău, Ervin Kinczel a ales un contract în Ungaria iar fundașului Adrian Sabău i-ar fi expirat coontractul cu galben-albaștrii așa că nici el nu va reveni acasă de la echipa de liga a 3 a din Sălaj.

  Se negociază și cu o parte dintre juniorii de la echipa a 2-a, formația satelit urmând să rămână în elită!

  La capitolul despărțiri, Anca Trip nu și-a mai prelungit înțelegerea, la Micaș, Feier, Bujor s-a renunțat iar Ovidiu Bic e în atenția celor de la FC Brașov, echipă pregătită de fostul tehnician al Olimpiai, Cosmin Bodea.

  Olimpia are pregătită și o serie de meciuri amicale cu echipe din Ungaria și din zonă, gen FC Baia Mare, FC Zalău sau CSM Sighet iar despre cantonament și program complet de pregătire vom afla mai multe noutăți luni dimineață!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img