Luni se reunește lotul Olimpiei

oli

Lotul Olimpiei se reunește luni dimineață la ora 10 la stadion pentru startul pregătirilor pentru noul sezon al ligii a 2-a.

Vacanța a fost relativ scurtă mai ales pentru jucătorii care au evoluat și la echipa a doua iar vara pare că se anunță una agitată și pentru gruparea fanion a județului. Cu antrenorii Csik și Dragomir reconfirmați la cârma echipei , Olimpia va anunța noutățile din lot în această dimineață și numele jucătorilor la care s-a renunțat. Până acum au fost speculații cu privire la revenirea la Satu Mare a lui Boștină sau a lui Vasile Pop de la Baia Mare. Se pare că cel puțin pentru moment Boștină va începe pregătirile tot la Caransebeș, negocierile între el și conducerea Olimpiei intrând în impas. Sigură e deocamdată doar achiziția portarului Băican de la Zalău și întoarcerea ”împrumutaților” Roatiș și Roghină . Tot la capitolul noutăți îl trecem pe Gelu Velici , una atacant de Poli Timișoara și…Horea Bîgiu care și a prelugit cu un an înțelegerea cu Olimpia.

Se pare că un alt jucător împrumutat de la Olimpia la Zalău, Ervin Kinczel a ales un contract în Ungaria iar fundașului Adrian Sabău i-ar fi expirat coontractul cu galben-albaștrii așa că nici el nu va reveni acasă de la echipa de liga a 3 a din Sălaj.

Se negociază și cu o parte dintre juniorii de la echipa a 2-a, formația satelit urmând să rămână în elită!

La capitolul despărțiri, Anca Trip nu și-a mai prelungit înțelegerea, la Micaș, Feier, Bujor s-a renunțat iar Ovidiu Bic e în atenția celor de la FC Brașov, echipă pregătită de fostul tehnician al Olimpiai, Cosmin Bodea.

Olimpia are pregătită și o serie de meciuri amicale cu echipe din Ungaria și din zonă, gen FC Baia Mare, FC Zalău sau CSM Sighet iar despre cantonament și program complet de pregătire vom afla mai multe noutăți luni dimineață!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

ALERTĂ. Încă un INFECTAT confirmat la Satu Mare. CÂȚI sunt în PREZENT

O nouă veste pentru sătmăreni. Încă un infectat cu coronavirus a fost confirmat în ultimele 24 de ore, la Satu Mare. Este cazul cu...

Vanzari

SC Agromec Foieni SA, vinde : 2 buc Tractor U445, Plug PP3X30, Tocator mecanic sfecla furajera mare. Tel:0745012920

INVESTIȚIE. Sătmarul, LEGAT la AUTOSTRĂZILE EUROPEI. Drum EXPRES la Satu Mare

Județul și municipiul Satu Mare vor avea acces rapid la autostrăzile Europei, iar sătmăreni vor putea ajunge în scurt timp în cel puțin trei...

Cum poți scăpa cel mai ușor și elegant de unul care “îți stă în gât”?!?

Mare sărbătoare și îngâmfarea maximă pe viitorul candidat la CJ din partea PNL! Și-a aunțat marea victorie și faptul că e liderul de facto...

“Aţi ţinut românii închişi în case şi aţi distrus economia, în timp ce şmecherii PNL s-au îmbogăţit pentru trei generaţii”

Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu l-a acuzat luni, în plenul Camerei Deputaţilor, pe premierul Ludovic Orban, spunând că acesta a profitat de pandemie...