More  Luptă deschisă în fruntea clasamentului după trei runde

  - Advertisement -

  sah

  Duminica la Casa de Cultura a Sindicatelor din Satu Mare a inceput a II-a editie a Memorialului Iuliu Szabo la sah.

  Dupa disputarea primelor trei runde in fruntea clasamentului se afla trei sportivi care au realizat maximum de puncte: Marele Maestru Tadic Branko, Maestrul International din Romania Catalin Carmaciu si Maestrul International din Republica Moldova Soltanici Ruslan. Acestia sunt urmati in clasament de un pluton de noua jucatori care au realizat 2.5 puncte: IM Pavlov Serghei, IM Svetkovic Srdan. IM Baratosi Daniel, IM Cioara Andrei, IM Bogdan Dan, Stanciu Alexandru, Scripcaru Daniel, Bonte Andrei si Secheres Adrian.
  Dintre satmareni, trebuie remarcata evolutia buna a juniorului Ilonczai Levente-David (LPS Satu Mare) care a reusit sa obtina 1.5 pct (trei remize cu jucatori experimentati: Meszaros Alexandru, maestru international), Luca Ionel si Ambru Dan).
  Turneul continua cu urmatoarele sase runde, lupta pentru castigarea marelui premiu in valoare de 3000 lei ramanand deschisa. Joi de la ora 9.30 se va desfasura un atractiv turneu de sah960 desfasurat in sistem rapid, dotat cu premii in valoare de 1350 lei.
  Vineri vor incepe turneele dedicate juniorilor legitimati, iar sambata de la ora 9,30 turneele dedicate juniorilor nelegitimati. Sunt invitati sa participe toti copiii din Satu Mare care stiu sa joace sah, organizatorii asigurandu-le cupe si medalii pentru primele trei locuri la fiecare categorie de varsta.
  Festivitatea de premiere a Festivalului International de Sah Satu Mare va avea loc sambata la ora 15.00.
  Organizatorii, C.S. Vointa Satu Mare si Asociatia Sportiva Iuliu Szabo, doresc sa multumeasca sponsorilor dar si Primariei Satu Mare, Consiliului Local Satu Mare si Consiliului Judetean Satu Mare pentru sprijinul acordat.
  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts