More


  Luptă strânsă în fruntea clasamentului

  =

  sah

  In runda a IV-a s-au produs primele doua surprize la primele doua mese din cadrul Memorialului Iuliu Szabo. International din Romania, Catalin Carmaciu l-a invins pe Marele Maestru din Serbia Tadic Branko, iar Maestrul International din Republica Moldova Soltanici Ruslan l-a invins pe Maestrul International Pavlov Serghei din Ucraina.
  În rundele cinci şi şase au fost o mulţime de remize, la mesele principale, trei, respectiv şase. Iar clasamentul general, după şase runde, se prezintă astfel: 1.Catalin Carmaciu (CS Şah Club Galaţi) cu 5 puncte, urmat de moldoveanul Ruslan Soltanici, cu acelaşi număr de puncte, podiumul fiind completat de Branko Tadici din Serbia cu 4,5 puncte.
  Cel mai bun sătmărean în clasamentul provizoriu este Alexandru Stanciu, care concurează pentru Medicina Timişoara, pe locul 13 cu patru puncte. Iar pe 16 se află Codruţ Florescu de la CS Apollo Satu Mare, cu 4 puncte.     Lupta pentru ocuparea primelor opt locuri ramane deschisa, ultimele trei runde vor fi decisive pentru desemnarea invingatorului.
  Joi dimineaţa a avut loc si un turneu de sah rapid. Au participat 17 sahisti, iar clasamentul se prezinta astfel: 1.Titus Petre de la CS Medicina Timişoara, 2.Adrian Petrişor de la CS Galaţi, 3.Ruslan Soltanici-Moldova, 4.Codruţ Florescu de la CS Apollo Satu Mare. Azi de la ora 10 vor incepe turneele dedicate juniorilor legitimati, iar sambata de la ora 9,30 turneele dedicate juniorilor nelegitimati. Sunt invitati sa participe toti copiii din Satu Mare care stiu sa joace sah, organizatorii asigurandu-le cupe si medalii pentru primele trei locuri la fiecare categorie de varsta. Festivitatea de premiere a Festivalului International de Sah Satu Mare va avea loc sambata la ora 15.00.
  Daniel C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img