More


  Mani Gyenes, pe şase în etapa a treia

  =

  gyenes

  Pentru rider-ul sătmărean Emanuel Gyenes aventura la cel mai dur enduro din lume, Red Bull Romaniacs, s-a încheiat vineri. Chiar dacă astăzi este programată ultima etapă, Mani se va afla în Ungaria, unde va concura la etapa a cincea a C.N. de enduro-cross al Ungariei.


  În ziua a treia, Gyenes a trecut linia de sosire al şaselea, la clasa Silver, la capătul a 141 de km, fiind cea mai bună clasare din această a 12-a ediţie, după poziţiile 13, respectiv 14. Pilotul de la Autonet Motorcycling Team a înregistrat timpul de 5 ore 29 minute și 22 de secunde, cu 11 minute întârziere faţă de câştigătorul Kevin Archer (Noua Zeelandă).
  Această a treia zi de off-road a celui mai dificil raliu hard enduro din lume a debutat extrem de matinal pentru riderii clasei Gold având în vedere că startul s-a dat la ora 06:30 şi au fost nevoiţi să meargă la 28 de km sud de Sibiu. Traseul, garnisit cu o mulţime de porţiuni extrem de tehnice până la service point şi cu foarte multe secţiuni comune pentru clasele Gold şi Silver în a doua parte a zilei, a ajuns în Ţara Loviştei. Această frumoasă zonă istorică aflată la graniţa dintre Ţara Românească şi Transilvania a devenit rapid cunoscută în sânul echipei multinaţionale de la Red Bull Romaniacs drept Toscana a României.
  Sosirea a fost în apropiere de satul Grebleşti, după o spectaculoasă trecere prin râu chiar înaintea arcului de finiş. Chiar dacă nu va participa la această ultimă etapă, Mani nu va fi descalificat ci penalizat. Iar acest lucru îi va menţine titlul de singurul pilot din lume care a participat la toate cele 12 ediţii de hard-enduro.
  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img