More


  Mircea Donca, în probe la Concordia Chiajna

  - Advertisement -

  donca

  Forţaţi de împreujurări sau dornici de o carieră în altă parte, tinerii fotbalişti ai Olimpiei aleg să părăsească echipa. Nu este o noutate faptul că absolvenţii de liceu s-au înscris la diferite facultăţi din ţară, acolo unde vor să facă carte, dar şi să joace în continuare fotbal la echipele din împrejurimi.

  Este şi cazul mijlocaşului Mircea Donca, un tânăr jucător care în ultima perioadă a ajuns om de bază la Olimpia.

  A terminat LPS-ul şi s-a gândit la viitorul său, înscriindu-se la o facultate în Bucureşti, la profilul inginerie. Iar acesta a intrat fără probleme la buget, ceea ce îl face să aleagă opţiunea de a-şi continua studiile în capitală.

  Iar în ceea ce priveşte cariera de fotbalist, Mircea Donca va da probe la o formaţie din prima ligă, de lângă Bucureşti. Este vorba despre Concordia Chiajna, formaţie care mai are în lot trei jucători din Satu Mare: portarul Vasile Curileac şi fundaşii Daniel Lung şi Răzvan Tincu.

  Dacă va avea puţin noroc, Donca ar putea deveni al patrulea sătmărean din curtea Chiajnei. Fotbalul e o tradiţie în familia Donca. Tatăl său, Nelu Donca are o carieră de antrenor după ce şi-a încheiat activitatea de fotbalist, aiar acum fiul Mircea a ales să îi calce pe urme.
  Daniel C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img