More


  ”N-aveai glume cu el… era autoritar, foarte autoritar!”

  - Advertisement -

  zoli-ritli

  Prezent în studioul ProSport LIVE, directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a inaugurat rubrica „Totul despre colegii mei”, în care foşti şi actuali jucători din Liga 1 sunt invitaţi să-şi caracterizeze foştii colegi.

  Dănciulescu a vorbit despre echipa lui Dinamo din sezonul 2007-2008 şi despre „11-le” Stelei care întâlnea Slavia Praga în sezonul 1999-2000 al Cupei UEFA. „Danciugol” şi-a caracterizat cu umor foştii colegi.
  În acea perioadă sătmăreanul Zoltan Ritli apăra poarta celor de la Steaua și, conform celor declarate de Dănciulescu, acesta era și liderul vestiarului. „Zoli… n-aveai glume cu el. Era… Când ţipa la cineva, era foarte autoritar. Foarte autoritar!” a recunoscut Danciu-gol care a devenit brusc serios când a pomenit numele lui Ritli!
  Zoltan Ritli a crescut la Olimpia Satu Mare și a evoluat de-a lungul carierei la Inter Sibiu între 1991-1994 apoi la U Cluj Napoca până în 1996. Iar la Steaua a evoluat între 1996-2000 și a jucat 56 de meciuri în tricoul echipei din Ghencea. Devine campion in 1997, 1998 si castigator al Cupei Romaniei in 1997 si 1999.
  Zoltan Ritli va împlini pe 31 iulie 47 de ani!
  Dănciulescu despre:
  Sabin Ilie: „Criminal, la fel ca Pulhi (n.r. Cristi Pulhac). Glumeţ, râdea tot timpul, niciodată nu era supărat! Jucător fantastic. Avea un simţ al golului incredibil.
  Iulian Miu: „Maaamă! Era rebelul din acea perioadă. Îi plăceau ieşirile… dar se antrena fantastic. El a fost cu multe domnişoare în acea perioadă”
  Cristian Ciocoiu: „Ce calităţi avea, fantastice! Dar era tot aşa… puturos. Dar fantastic. Avea nişte execuţii la antrenament şi la meciuri… extraordinare.
  Marius Baciu: „Mister, mister! Serios…”
  Erik Lincar: „A apărut şi el dintr-o dată, aşa, pe-acolo (n.r. râde)! Oagărul îi ziceam… era din zona aceea. Un băiat extraordinar!”
  Albert Duro: „Tehnica zero, dar făcea un marcaj extraordinar! Şi super băiat, un băiat fantastic. Din câte ştiu a fost însurat cu o fată din România”
  Laurenţiu Reghecampf: „Am stat şi cu el vreo doi ani jumătate în cameră. Era zăpăcit… Zăpăcit, aşa.. Îi plăcea şi lui… viaţa (n.r. râde). S-a schimbat total! Cred că perioada din Germania l-a schimbat foarte mult!”
  Laurenţiu Roşu: „Jucător fantastic! A fost golgheterul echipei la un moment dat. El era căpitanul echipei, un jucător extraordinar”
  Valeriu Bordeanu: „Bordei… şi când doarme trei zile, parcă atunci e mai obosit. Atunci dă impresia că e mai obosit şi doarme non-stop”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img