More

    Olimpia continuă în eşalonul secund

    oli

    Ieri a fost data limită la care echipele din Liga a II-a au putut da un răspuns referitor la eşalonul în care vor continua din sezonul viitor. Din partea FRF a existat clemenţă, iar cei care nu dispun de bani se puteau înscrie în Liga a III-a.

    În caz contrar, dacă echipa se retrage în timpul sezonului urmează să fie retrogradată în ligile judeţene. FC Olimpia va evolua şi de la toamnă în Liga a II-a, iar preşedintele Dan Băbuţ a declarat că toate restanţele financiare şi datoriile urmează să fie achitate.

    Se cunoaşte faptul că multe formaţii din fotbalul românesc suferă din cauza lipsei banilor, iar de acest lucru nu a scăpat nici Olimpia. Dacă bugetul a fost aprobat, iar Consiliul Local va da suma de bani propusă, echipa sătmăreană va putea evolua fără probleme în eşalonul doi. “Vin banii“, au fost cuvintele preşedintelui Olimpiei care a făcut ieri o vizită la stadion pentru a se întâlni cu jucătorii. Olimpia a jucat aseară două partide amicale în Ungaria, la Mateszalka şi Fehergyarmat.

    În seria Vest a fost repartizată Olimpia, la fel ca şi în sezonul trecut, de această dată alături de Gaz Metan Mediaş, FC Braşov, Universitatea Cluj, CS Mioveni, Metalul Reşiţa, Unirea Tărlungeni, CSM Râmnicu Vâlcea, FC Caransebeş, Şoimii Pâncota, FC Bihor Oradea, Chindia Târgovişte, UTA Bătrâna Doamnă şi rivala FCM Baia Mare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE