More


  Opt puncte pe ordinea de zi a Adunării Generale

  =

  ajf

  Astăzi are loc cel mai aşteptat eveniment al anului din fotbalul judeţean. Adunarea Generală a AJF-ului sătmărean are câteva puncte interesante, când vom afla când încep ligile sătmărene şi componenţa seriilor.

  La şedinţă sunt invitaţi reprezentanţii echipelor din Liga a V-a, a IV-a şi a IV-a Elite, care vor susţine şi vota viitorul fotbalului judeţean.

  Vor fi prezentate veniturile şi cheltuielile pe 2014 ale Asociaţiei Judeţene de Fotbal, de către vicepreşedintele Cornel Ziman, iar apoi Zoltan Pataki va trece la raportul de activitate al campionatelor din sezonul trecut, dar şi a Comisiei Judeţene de Arbitri.

  Iar cel mai fierbinte punct al ordinii de zi va fi stabilirea calendarului competiţional 2015-2016 şi condiţiile de participare. Mai mult, asociaţiile sportive care nu au avut activitate în ultimii ani vor fi dezafiliate pentru a avea o situaţie clară a cluburilor aparţinătoare de AJF.

  Iar la rubrica “diverse“, oricare dintre reprezentanţi poate veni cu o idee interesantă care poate fi propusă şi votată mai apoi pentru a fi aplicată în noile sezoane.

  Aşadar, timp de aproximativ două ore polul fotbalului judeţean se va muta pe strada Aurel Vlaicu din Satu Mare, unde sala de şedinţe a AJF se va umple de oameni de fotbal.

  Ordinea de zi este următoarea:
  1.Alegerea a trei membri pentru intocmirea procesului verbal al Adunarii Generale.
  2.Raportul Comisiei de Cenzori (Venituri şi cheltuieli pe anul 2014).
  3.Raportul de activitate al campionatelor 2014-2015 Liga a IV-a Elite, Liga a IV-a, Liga a V-a, Copii si Juniori si Comisia de Arbitri.
  4.Stabilirea calendarului competiţional 2015-2016 si conditiile de participare in competitii.
  5.Dezafilierea Asociatiilor Sportive care nu au mai activat in ultimii ani.
  6. Completarea membrilor Comitetului Executiv prin alegerea reprezentantului din Liga a IV-a.
  7. Prezentarea si sustinerea comunicarii scrise depusa de catre AS Luceafarul Decebal la AJF Satu Mare cu nr. 4738 din 24.06.2015 si prezentarea comunicarii scrise depusa de catre Zah Vasile in calitate de reprezentant al echipelor din Liga a 5-a in Comitetul Executiv.
  8.Diverse.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img