More


  Raul Șerban a cucerit Centura Transilvaniei

  - Advertisement -

  box

  Week-endul care s-a încheiat a fost unul încărcat pentru pugiliștii de la AS Olimpia Căuaș. La Cluj-Napoca a avut loc Centura Transilvaniei, acolo unde clubul a avut doi reprezentanți, iar Florin Mulcuțan a fost desemnat observator federal și a participat la ședința Biroului Federal.


  Revenind la Centura Transilvaniei, elevii maestrului Mihai Stan au urcat pe podium și au reprezentat cu mândrie județul. Raul Șerban (75 kg) a câștigat centura la tineret, dovedindu-se a fi cel mai bun, după o finală senzațională în fața unui pugilist din Cluj-Napoca. Iar la juniori, James Popa (63 kg) a cucerit medalia de bronz. Delegat general al turneului a fost Adrian Deaconu, iar observator federal, așa cum vă spuneam, Florin Mulcuțan. Sportivii de la AS Olimpia Căuaș urmează să participe luna viitoare în Slovacia, la un turneu cu opt țări, fiind singurii reprezentanți ai României.

  Centru olimpic la Satu Mare
  Cu ocazia Centurii Transilvaniei de la Cluj-Napoca a avut loc o nouă ședință a Biroului Federal, unde printre altele s-a decis închiderea centrului olimpic de box de la Brăila, care avea un total de opt credite pentru sportivi. Acestea au fost împărțite în două: patru la Călăraşi, patru la Satu Mare. Așadar, începând practic de vineri, orașul nostru are împuternicirea de a avea un centru olimpic. E nevoie de o decizie a Comitetului Olimpic Român, reprezentanții a cărei instituții se vor deplasa la Satu Mare până pe 15 septembrie. Scopul este acela de a vizita locurile de cazare, de masă, de școlarizare și sălile de pregătire a sportivilor. “Este o mare onoare pentru noi și o premieră totodată în ceea ce privește județul nostru. Înafară de scrimă, nimeni nu a mai avut un centru olimpic la Satu Mare“, a spus fericit Florin Mulcuțan.

  Sigur, există și îndatoriri pentru ca acest centru să se prezinte așa cum trebuie, printre care aceea de a susține cei patru sportivi care vor veni de la Brăila plus alți patru noi veniți din Satu Mare și județele limitrofe. Președintele FRB Leonard Doroftei precum şi Ioan Gehere de la CS Voinţa Satu Mare au fost și ei prezenţi la ședința de la Cluj-Napoca și s-au arătat încântaţi de înființarea centrului olimpic de la Satu Mare, mai ales că a fost prezent la inaugurarea cochetei Săli Voința și va mai face o vizită în orașul nostru în partea a doua a lunii august pentru a discuta cu autoritățile locale în vederea sprijinirii și susținerii acestui proiect important.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img