More


  Remiză cu rivala din Maramureş

  =

  fcm-olimpia1

  Olimpia Satu Mare a terminat la egalitate, 2-2 amicalul jucat pe stadionul Viorel Mateianu cu FC Baia Mare.


  Elevii lui Csik şi Dragomir au făcut o primă repriză bună şi au condus la pauză cu 1-0 prin reuşita lui Angelo Şimon. Acesta a reluat cu capul în poartă o centrare venită dintr-un corner executat de Sălăgeanu.
  În prima parte a reprizei secunde, băimărenii au egalat prin Sergiu Arnăutu. Bîgiu a adus Olimpia în avantaj printr-un şut bine plasat. Spre finalul partidei, Adrian Şter a marcat pentru FCM Baia Mare, stabilind scorul final, 2-2.
  Olimpia a început cu: Şuta – Ciul, Şimon, Heil, Ionescu – Rus, Roghină, Villand, Faur – Sălăgeanu, Mărkuş.
  În repriza a doua, pentru Olimpia au evoluat:  Cherecheş – Gîţ, Şimon (Bălău ”65),Heil, Opriş – Ştef, Lukacs, Selagea, Cădar – Pop Patrick, Bîgiu.
  “Sunt mulţumit de unii jucători, de alţii nu. Suntem în pregătiri, sunt partide amicale, aşa că am aliniat o echipă experimentală, la fel ca şi cei din Baia Mare. După cele două partide amicale din această săptămână, ne vom decide care va fi lotul pentru campionat, în proporţie de 80%”, a declarat antrenorul Tiberiu Csik .
  De remarcat că marcatorul primului gol, Angelo Şimon este fiul fostului jucător de la Olimpia, Antal Şimon, acum antrenor la Recolta Dorolţ. Angelo a crescut la Satu Mare iar sezonul trecut a evoluat pentru ACS Poli Timişoara. Aflat la final de contract cu bănăţenii Şimon a decis că e mai bine să se întoarcă acasă.
  Tot la capitolul noutăţi îi remarcăm pe  Alexandru Gîţ, un fundaş dreapta de 18 ani care poate evolua şi ca mijlocaş, venit de la grupele de juniori Poli Timişoara şi Ioan Opriş, un fundaş stânga tot de 18 ani, venit de la o echipă de fotbal din Ocna Şugatag.
  În această săptămână, pentru Olimpia Satu Mare urmează alte două amicale. Joi, „galben-albaştrii” vor face deplasarae la Cigand (Ungaria) pentru a juca un meci cu echipa din localitate, iar sâmbătă vor da piept cu o altă echipă din ţara vecină, FC Kisvarda.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img