More  “Satelitul“ atacă faza I a Cupei României

  - Advertisement -

  oli-2

  FC Olimpia II nu a avut o vacanţă prea liniştită, mai ales că astăzi joacă primul meci oficial după scurta pauză. Echipa antrenată de Mircea Bolba şi Cristian Popa întâlneşte în turul întâi al Cupei României Bihorul din Beiuş.


  Practic un duel între două echipe de top de Ligă a IV-a, care şi-au câştigat dreptul de a merge mai departe, din postura de învingătoare ale fazelor judeţelor Satu Mare, respectiv Bihor.
  Partida este programată la ora 17.30 şi va fi arbitrată de o brigadă din Zalău, cu Valeriu Demian la centru, ajutat la cele două margini de Sergiu Corb şi Ioan Cozorici.
  Lotul sătmărenilor va avea în componenţă jucători de la grupa juniorilor A, completat de seniorii care au evoluat mai puţin în amicalul de ieri de la Baia Mare.
  “Mergem la victorie, normal, chiar dacă alţii cred altceva. Suntem Olimpia Satu Mare! Sperăm doar să nu ne fluiere Heidiner să mai păţim ca şi în barajul cu Bălan“, a spus antrenorul Cristian Popa.
  Delegaţia va porni la drum în jurul orei 11.30 cu un singur ţel: victoria. În caz de egalitate se vor juca două reprize de prelungiri a câte 15 minute, iar dacă egalitatea persistă se trece la loviturile de departajare.
  Dacă va trece de Beiuş, Olimpia II va juca în faza următoare, pe 29 iulie, pe teren propriu şi va întâlni o echipă din eşalonul trei, după care poate să dea chiar peste echipa mare a Olimpiei.
  Iar la meciul din aceeaşi fază, Viitorul Ulmeni – Unirea Dej, a fost delegată o brigadă sătmăreană alcătuită din Szabolcs Kovacs, Dănuţ Costea şi Tamas Kopriva.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts