More


  Sătucul Aliza, capitala fotbalului pentru o zi

  =

  aliza

  Tradiţionala „Cupă Aliza” la fotbal ajunge în acest an la cea de a cincea ediţie. Totul se va desfăşura, ca de obicei, în sătucul Aliza, sâmbătă, la baza sportivă a antrenorului de lupte greco-romane Tudor Barbul.


  Prieteni şi fotbalişti, cu toţii şi-au dat întâlnire în Aliza, acolo unde sunt aşteptaţi şi fiii satului, la o “câmpenească“, aşa cum îi place maestrului Barbul să spună.
  Turneul de fotbal se va juca pe cochetul teren din curtea casei părinteşti a lui Tudor Barbul, iar marea “familie“ a luptelor se anunţă a fi gazde perfecte. Taxa de participare este de 150 de lei, iar organizatorii vor oferi fotbaliştilor şi tuturor celor prezenţi o mâncare la ceaun de nota 10. Sâmbătă, după ora 9.00 vor avea loc tragerile la sorţi pentru a vedea programul meciurilor.
  Cum spuneam, ca în fiecare an, nu va lipsi tradiţionala mâncare la ceaun şi alte specialităţi din partea casei, iar cei care nu vor juca fotbal se vor putea delecta cu o partidă de volei, tenis cu piciorul, baschet şi altele, în condiţii optime. În plus, în bătătură este şi o mică “grădină zoologică“, marca Barbul care, îi va bucura şi pe cei mici, dar şi pe cei mari.
  La ediţia din 2014 au participat peste 300 de iubitori ai sportului, prieteni ai lui Tudor Barbul din toate colţurile judeţului şi nu numai, ceea ce spune multe despre tradiţia şi ospitalitatea sătucului Aliza.
  Pentru înscrieri sau alte detalii legate de sâmbăta de fotbal “câmpenească“, îi puteţi contacta la numerele de telefon pe organizatori: 0751.640.631 (Tudor Barbul) sau 0754.634.485 (Claudiu Blaga).
  Dani C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img