More  Se destramă şi echipa de volei?

  - Advertisement -

  Volei6

  Clubul Sportiv Municipal se confruntă cu noi probleme. După ce banii din vistierie s-au cam terminat, iar echipa de baschet nu are jucătoare, antrenori şi aşa mai departe, voleibalistele sunt pe picior de plecare.

  Prin presă s-a vehiculat faptul că antrenorul Adrian Pricop a fost dat afară de la echipa care sezonul trecut a evoluat în Divizia A 1 şi că locul său ar urma să fie luat de profesorul de la LPS, Ovidiu Groza.
  Astfel, unele componente ale echipei s-au reprofilat (vezi vicecampioanele de beach-volley, Adriana Matei şi Beata Vaida), altele vor pleca la studii în SUA (Alexandra Mişca), iar unele au fost ofertate de echipe de top din România.
  Natalia Preda a plecat la Agroland Timişoara, Denisa Mocar va rămâne la Piteşti, iar Angelica Podină şi Alexandra Molnar au oferte concrete de la Craiova, respectiv Bacău. Iar, conform regulamentului Federaţiei Române de Volei, data limită de înscriere în campionat este 31 mai, iar azi suntem în 17 iulie!
  Ce se va alege şi de această echipă, de acest club, aşteptăm explicaţii… Cândva ne bucuram de rezultatele excelente ale echipei de handbal în Liga Naţională, ale echipei de baschet, care a jucat în cupele europene… Vremuri demult apuse!
  Se vehiculează că echipa de baschet are deja lotul conturat, la fel şi staff-ul tehnic, doar că nu sunt bani pentru semnarea contractelor.
  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Cu buzele umflate

  0