More


  Situaţie incertă cu tinerii Olimpiei

  - Advertisement -

  oli10

  Mai mulţi dintre tinerii fotbalişti ai Olimpiei au trecut de examenul de Bacalureat şi s-au înscris la facultăţi în ţară. Ar fi cazul lui Ionescu, Ciul, Paul, Donca, Pop şi alţii, care aşteaptă acum rezultatele admiterilor la facultăţile din Cluj, Timişoara sau chiar Bucureşti.

  Aceştia s-au înscris la învăţământ la zi, ceea ce înseamnă că în cazul în care vor intra la facultate ar urma să plece în oraşele respective pentru a-şi continua studiile. Tinerii ar dori să continue la Satu Mare, să joace pentru Olimpia însă deocamdată nu au semnat nici un fel de contract. Iar la drept vorbind, sumele propuse de conducerea Olimpiei sunt foarte mici. Având în vedere că un junior titular de la prima echipă, conform regulamentului, trebuie să aibă un contract de minim 1200 de lei.

  Aşadar, am putea pierde câteva talente sătmărene, care ar urma să se transfere la echipe din zona unde îşi vor continua studiile.

  Mărkuş, pe picior de plecare
  Atacantul Olimpiei Adrian Mărkuş este aproape de a se despărţi de Olimpia. Venit în luna februarie la Satu Mare, Mărkuş, în vârstă de 22 de ani a semnat un contract valabil un an şi jumătate însă acum nu se simte prea bine din cauza restanţelor financiare şi îşi doreşte să plece. Acesta nu se antrenează şi nu joacă în amicable pentru a nu se accidenta. Se pare că acesta este în tratative şi cu echipe din Liga 1.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img