More


  Steaua atacă Liga cu 12 mijlocaşi

  =

  papp

  Steaua debutează în această seară în turul doi preliminar al celei mai puternice competiţii intercluburi, Liga Campionilor. Adversarul, unul deloc de mâna a doua, este formaţia slovacă Trencin. Practic cel mai dificil adversar pe care steliştii îl puteau prinde în această fază.
  Partida tur se joacă în această seară, de la ora României 21.30, în direct la PRO TV. Despre adversarul Stelei ştim că este construită după modelul Ajax, cu influenţe olandeze, dar care nu a scos capul în Europa.
  De cealaltă parte, elevii lui Mirel Rădoi au o problemă. Lipseşte omul decisiv, cel cu golul. Steaua a pierdut Supercupa cu ASA Tg. Mureş şi a remizat cu Petrolul în prima etapă a noului sezon din Liga 1. 24 de fotbaliști are Rădoi la dispoziție pentru a încerca trecerea în turul al treilea preliminar al competiției. Printre jucătorii aleși pentru a se lua la trântă cu echipa care a realizat eventul în Slovacia, nu se regăsesc două nume importante, Ţucudean şi Srgian Luchin. Cu deficienţe reale în linia ofensivă, Adi Popa sau Gabi Iancu apar ca atacanţi, plus Tade, adus ieri. În schimb, la capitolul mijlocaşi, Steaua stă excelent, are 12 pe lista UEFA.
  Steaua ar putea începe partida în următoarea formulă: Cojocaru – Papp, Tamaș, Varela, Toșca – Muniru, Neagu – Ad. Popa, N. Stanciu, Chipciu – G. Iancu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img