More


  TAPO Carei la Paleta de Argint a României

  - Advertisement -

  tenis-de-masa

  În perioada 25-28 iunie 2015 a avut loc Concursul Național de Tenis de masă “Paleta de Argint a României” la categoria 8-10 ani fete și băieți, proba de echipe și individual.

  La această competiție au participat și Clubul Copiilor -TAPO Carei cu o echipă de fete formată din: Reitler Eliza, Rad Ayana, Comiati Alexandra și Czier Anita. La băieți a fost înscris Costea Răzvan doar la proba de simplu.

  Echipa de fete a obținut locul 7 din 30 de echipe cu următoarele rezultate: 4-3 cu CSM Buzău, 2-4 cu CSS Craiova, 4-0 cu CSM Cluj, 4-2 cu CSM Moinești, 4-1 cu LPS Slatina, 3-4 cu Constanța,1-4 cu CSM Buzău și 4-3 cu Dunărea Giurgiu.

  La individual Reitler Eliza și Rad Ayana trecând de grupele de calificare de pe primul loc, s-au calificat pe tabloul principal de 64 unde au trecut de primul tur obținând calificarea în 32 unde au fost învinse de favoritele 1 și 3 ale competiției. Sportivul Careian Paul Szilagyi, legitimat la CSS Odorheiu Secuiesc a obținut medalia de bronz, atât la proba de echipe cât și la individual.

  Antrenorul Mircea Podobă și instructorul Bottyan Géza le mulţumesc părinţilor pentru contribuția financiară în vederea participării la acest concurs.
  Dan C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img