Test cu o formaţie de top din Ungaria

u6h32p32

Olimpia a jucat sâmbătă seară prima partidă amicală din această vară. ”Galben-albaștrii ” au întâlnit la Miskolc pe Diosgyor, o formație de prima ligă din Ungaria, ocupanta locului şapte sezonul trecut. Pentru formația din Miskolc a fost meciul de prezentare a lotului cu o săptămână înaintea startului în noul sezon.

În schimb Olimpia abia s-a reunit și a avut în lot mulți cadeți și juniori. Au lipsit doi jucători importanți, Iuhas și Mureșan, ambii accidentați. De altfel Olimpia a ajuns cu ceva emoții în Ungaria, oficialii clubului găsind cu greu un mijloc de transport.
Diosgyor s-a impus oarecum așteptat cu 2-1. Echipa gazdă a  condus la pauză cu 1-0 prin golul marcat de Grumic încă din minutul 6 după o pasă venită de la Liptak.
Olimpia a avut câteva ocazii bune în prima parte , cei mai periculoși oameni din lotul nostru fiind Sălăgeanu și Mărkuș.
Imediat după pauză Diosgyor și-a dublat avantajul.În minutul 48, după cornerul lui Barczi mingea a fost respinsă din aglomeraţie, dar apoi reluarea fundașului Liptak din 16 metri s-a oprit in coltul lung, 2-0!
Olimpia are puterea de a reveni în joc și în minutul 56, abia intrat în teren, Gabriel Cadar a șutat neașteptat de la 18 metri și mingea s-a oprit in colțul din dreapta jos, 2-1!
În ultima jumătate de oră jocul scade în intensitate. Ambii antrenori rulează toți jucătorii de pe bancă. Munteanu în minutul 81 a avut ultima ocazie a sătmărenilor, doar că portarul Antal a reținut șutul fundașului nostru.
Se termină 2-1, un rezultat onorabil dacă ținem cont de diferența de pregătire , și nu numai, dintre cele două grupări . Pentru Olimpia urmează o săptămână plină de meciuri amicale, plus miercuri partida din Cupa României pe care satelitul o are de jucat la Beiuș cu Bihorul!
De remarcat debutul la echipa mare a lui Șimon, un jucător revenit acasă după un sezon la ACS Poli Timișoara. Un junior ce poate evolua atât mijlocaș central cât și fundaș la marcaj!
DVTK: Antal – Eperjesi, Lipták, Kovács G., Husić – Egerszegi – Nikházi, Koman, Boros, Bacsa – Grumić. Antrenor: Bekő Balázs. Rezerve: Radoš, Icsó. Balogh A., Csicsvári, Kitl, Németh M., Barczi, Bognár I., Halmai R., Takács T.
Olimpia: Baican – Ciul, Onicas, Heil, Muntean, Rus, Villand, Chivari, Selagea, Markus, Salageanu. Antrenor: Tiberiu Csik. Rezerve: Cherecheş, Simon, Lukacs, Tillinger, Donca, Gulya, Faur, Cadar, Ionescu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Patru zile fără Coronavirus în Satu Mare

  La acest sfârșit de săptămână nu a mai fost identificat niciun caz nou de COVID-19 în Satu Mare, numărul celor bolnavi rămâne 82, dintre...

Casa Noastră – 100 de ani de la înființarea primei bănci românești municipale în Satu Mare

Anul acesta se împlinesc 100 de ani de la înființarea primei bănci românești în municipiul Satu Mare, în 1920. Mai jos am preluat un...

Măcelăria care nu este profi

Unii angajați ai magazinului din Micro 17, nu sunt nici pe departe profi. Este și cazul angajatei de la raionul de carne, o doamnă...

La vama Csengersima, are loc o revizia tehnică totală a cântarelor. Trafic mult îngreunat pentru automarfare la Petea.

         Autorităţile de frontieră din Ungaria au informat conducerile Inspectoratelor Teritoriale ale Polițiilor de Frontieră apropiate de Satu Mare că în...

Amenzi usturătoare aplicate de DSVSA

Inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu Mare au realizat, în cursul săptămânii trecute, 97 acțiuni de control. Verificările au vizat:...