More


  Test de gală, la Miskolc!

  - Advertisement -

  oli

  Primul amical, primul test important pentru Olimpia Satu Mare. Abia reunit la începutul săptămânii, lotul Olimpiei se deplasează mâine în Ungaria pentru un meci de gală împotriva formaţiei de prima ligă din Ungaria, Diosgyor.
  Partida va începe la ora 19, ora României. Gazdele anunţă un spectacol deosebit pentru fani mai ales că e meciul de prezentare a lotului celor de la Diosgyor înaintea startului în noul sezon.
  “Ne-am înţeles cu ei deja din primăvară şi nu puteam să –i refuzăm. Sper să facem faţă mai ales că noi abia am început pregătirile de câteva zile iar ei deja sunt pregătiţi de start. Avem ceva probleme medicale în lot, vom face deplasarea cu 19 jucători”, ne-a spus antrenorul Tibi Csik. Vor lipsi căpitanul Cosmin Iuhas care acuză dureri la spate şi fundaşul Florin Mureşan, acesta având probleme la… degetul mare de la piciorul drept. Din lot vor face parte Şuta, Băican, Munteanu, Heil,Onicaş, Selagea, Faur, Sălăgeanu, Rus, Mărkuş, Villand, Cherecheş, Şimon, Lukacs, Ionescu, Chivari, Donca, Tillinger, Cadar.
  Diosgyor a terminat pe poziţia a şaptea a clasamentului în sezonul trecut al ligii 1 din Ungaria. Iar din lot face parte şi Liptak trecut şi pe la Southampton în sezonul 2008-2009, sud-coreeanul Kim Ho-Jung, bosniacul Senad Husic sau sârbul Miroslav Grimic.
  După meciul de la Miskolc, marţi Olimpia va juca la FCM Baia Mare, miercuri la Beiuş cu Bihorul în Cupa României, joi la Cigand şi peste o săptămână la Kisvarda.
  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img