More  Trei sătmăreni în Comisia C.N. de Rally Raid

  - Advertisement -

  În urma întrunirii organizatorilor C.N.R.R. cu Federația Română de Automobilism Sportiv, ce a avut loc în luna iunie la Sibiu, s-a constituit comisia Campionatului Național de Rally Raid.

  Din aceasta fac parte Ionel Patrichi, Mihai Leonte, Ioan Șomodean, Iccio Maurizio, dar şi sătmărenii Anișoara Ienășoiu (ofițer de presă), Radu Bud și Ioan Nastor (președintele comisiei). Tot la ședința de la Sibiu s-au discutat detalii legate de următoarele etape. Dacă în calendarul inițial al C.N.R.R. etapa a II-a a campionatului era programată pentru luna iunie la Bistrița, în urma întrunirii s-a decis să se țină la Baia Mare iar cursa de la Bistrița a fost amânată pentru luna octombrie a acestui an. Așadar a II-a etapă a Campionatului Național de Rally Raid va avea loc la Baia Mare în perioada 24 – 26 iulie.
  Cea mai importantă competiție din cadrul campionatului rămâne Transcarpatic Rally ce va avea loc între 22 – 26 septembrie. Startul acestei etape va avea loc la Brașov, iar, pe parcursul celor 5 zile, echipajele vor parcurge 12 probe speciale, din care o bună parte prin Carpații de Curbură, pentru a ajunge la finish-ul din Constanța.
  În următoarea perioadă se va stabili data exactă a etapei de la Timișoara și Bistrița. Campionatul Național de Rally Raid este organizat de A-CAR România în colaborare cu Federația Română de Automobilism Sportiv.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts