More


  Zi nebună pe şosele din judeţ

  - Advertisement -

  accident

  Miercuri, la ora 07.50, pe strada Wolfenbutel din municipiul Satu Mare, a avut loc un accident de circulaţie. Poliţiştii Biroului Rutier care au intervenit la faţa locului au stabilit că Gheorghe T. a condus autoturismul marca Mercedes şi a accidentat grav o octogenară, care în calitate de pieton s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără a se asigura corespunzător. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare.

  Miercuri, la ora 11.00, poliţiştii rutieri negreşteni au fost solicitaţi să intervină la un eveniment rutier produs pe raza localităţii Racşa Vii. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că Mihai M. a condus un vehicul cu tracţiune animală, iar din cauza faptului că roata dreapta faţă a vehiculului a acroşat un cap de pod, conducătorul acestuia a căzut din vehicul. În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a bărbatului, în vârstă de 38 de ani.

  Tot miercuri, în jurul orei 23.30, pe DN 19, în afara localităţii Pişcolt a avut loc un eveniment rutier. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri careieni, care au constatat că un tânăr, în vârstă de 26 de ani, a condus autoturismul marca Volkswagen, iar pe fondul conducerii imprudente, a pierdut controlul autoturismului şi a intrat în şanţul din partea stângă intrând în coliziune cu parapedul din beton al unui podeţ. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto.
  Robert Marcus  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img