More


  ACCIDENT cu PATRU victime la Păuleşti. Incidentul a avut loc în faţa PRIMĂRIEI

  - Advertisement -

  P1020845

  În cursul zilei de marţi, în jurul orei 17:50, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe raza localităţii Păuleşti. La faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială cu modul de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă tip S.M.U.R.D., care au intervenit în colaborare cu alte două ambulanţe din cadrul serviciului de ambulanţă judeţean (S.A.J. Satu Mare).
  Personalul sosit la faţa locului, după efectuarea recunoaşterii, a constatat că, în urma coliziunii a două autoturisme, au rezultat şapte victime dintre care patru au necesitat îngrijiri medicale, prezentând multiple contuzii pe suprafaţa corpului, acestea, ulterior fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare.

  P1020839
  Pentru celelalte trei persoane implicate în accident, după ce au fost consultate medical de către personalul specializat, s-a constatat faptul că nu acuzau dureri şi nici urme de contuzii sau plăgi.

  Acestea au rămas la faţa locului, refuzând transportul la spital.

  P1020837  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img