More


  Adrian Pricop, selecţionerul naţionalei U 20

  =

  Adrian-Pricop

  La conferinţa de presă în care a fost prezentat programul turneului de beach-volei, Trofeul Sătmarului, antrenorul Adrian Pricop a mai venit cu o veste excelentă. A fost numit “principalul“ echipei naţionale.

  Bucuros, Adrian Pricop a declarat că are planuri mari şi doreşte ca Satu Mare să devină un oraş cu tradiţie în voleiul de plajă, iar acest turneu care începe astăzi este dovada demersurilor sale. Federaţia Română de Volei nu a rămas impasibilă la rezultatele excelente pe care cuplul Beata Vaida şi Adriana Matei le-au avut în doar câteva luni de pregătire în beach-volei şi au decis să îi ofere postul de antrenor al echipei naţionale U 20.

  Înlăturat de la echipa de volei de la CSM Satu Mare, Adi Pricop s-a reprofilat rapid şi a adus în scurt timp rezultate de ţinut minte pentru Satu Mare. Fetele au câştigat primul turneu de la Bucureşti, apoi au participat la Balcaniada de senioare unde au terminat pe nouă, au cucerit titlul de vice-campioane naţionale la senioare, titlul naţional la junioare, argintul la Balcaniada de junioare şi şi-au adjudecat turneul Sibiu Sands.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img