More


  Adrian Sabou revine pe teren după accidentarea teribilă din barajul cu Jucu

  =

  sabou (1)

  Echipele din Liga a 4-a de elită se pregătesc de startul campionatului și în această perioadă joacă, între ele, partide de verificare.

  Vecinele Doba și Decebal s-au întâlnit duminică seara și în ciuda căldurii sufocante au oferit un meci cu un ritm acceptabil.

  Vicecampioana , Luceafărul Decebal s-a impus cu 2-1 prin reușitele lui Imi Nagy și Istrate în vreme ce pentru gazde a marcat Cosmin Farcaș. Am consemnat practic și revenirea pe teren a lui Adrian Sabou. Fostul jucător de la Someșul Cărășeu s-a refăcut după accidentarea teribilă din barajul cu Unirea Jucu din 2013 și pare decis să-și continue cariera. A ales pentru început echipa din Doba acolo unde îl are coechipier pe fostul coleg de la Cărășeu și de la juniorii Olimpiei, Cosmin Fărcaș. Sabou a suferit atunci o dublă fractură de tibie şi peroneu.

  Voința Doba va juca următorul amical, duminică la Vetiș, în vreme ce Luceafărul Decebal va întâlni joi pe Știința Beltiug iar duminică pe Sportul Botiz.

  Doba- Aspru- Timoc, Raț, Cătană, Rostaș- Farcaș, Sabou, Serami, Demian- Belbe, Fușle. Au mai intrat : Pătcaș și Ionescu.

  Decebal- Olaru-Moldovan, Pura, Toma, Silaghi- Cireap, Găvruș, Stoica, Istrate- Țineghe, Nagy.
  Florin Mureșan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img