More


  AJF / Sistem competiţional schimbat la Liga a 5-a

  =

  Comitetul Executiv al AJF Satu Mare a decis în şedinţa de luni , printre altele, ca liga a 5-a să se desfăşoare în acest sezon după un format nou. Chiar dacă vom avea la început o serie de 18 echipe, după un singur tur de campionat primele şase clasate vor intra în play off iar celelalte echipe vor începe practic o competiţie nouă.

  Iată hotărârile luate :
  1. Înscrierile în competițiile de Juniori C, D, E, Gheorghe Ola, Gheorghe Ene și Cupa AJF de fotbal în sală se pot face până la data de 25 august 2015.

  2. Campionatul Ligii a V-a se va desfășura după următorul program:
  – cele 18 echipe (sau mai multe având în vedere că data limită de înscriere este 17 august 2015) vor juca un tur de campionat (17 etape) după care campionatul se va împărți în trei: primele 6 clasate vor juca tur-retur pentru promovare , echipele clasate pe locurile 7-12 vor juca tur-retur într-o competiție numită Cupa (numele se va stabili ulterior) iar echipele clasate pe locurile 13-18 vor juca tur-retur într-o competiție numită Cupa (numele se va stabili ulterior).

  3. Omologarea terenurilor la toate nivelurile se va face de către o comisie formată din 3 reprezentanți de la fiecare categorie (Liga a IV-a Elite, Liga a IV-a, Liga a V-a și juniori C, D, E, Gheorghe Ola și Gheorghe Ene) + un reprezentant AJF.

  4. Consfătuirea arbitrilor și observatorilor va avea loc în data de 09 august 2015 la Hotelul Aurora.
  5. Perioada de transferuri de vară se va încheia în data de 07 septembrie 2015.
  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img