More


  Aproape 90 de candidaţi au lipsit de la Bac-ul de toamnă

  - Advertisement -

  bac1

  După primele două probe scrise ale sesiunii de toamnă a examenelor de Bacalaureat, aproape 90 de candidaţi nu s-au prezentat, fiind declaraţi absenţi.

  Astfel, proba scrisă la Limba și literatura română din cadrul examenului de Bacalaureat, desfășurată în data de 24 august 2015, a fost susținută de 386 candidați din totalul de 462 înscriși, un număr de 76 candidați fiind absenți. În funcție de tipul de subiect, pentru filiera teoretică profil real, filiera tehnologică și filiera vocațională – toate profilurile (cu excepția profilului pedagogic), din 377 înscriși au fost prezenți 317, respectiv pentru filiera teoretică profil uman și profilul pedagogic, din 85 înscriși au fost prezenți 69. Din motive medicale, un candidat a susţinut proba la Limba şi literatura română cu subiect de rezervă la Liceul Teoretic Negreşti Oaş. Nu au fost semnalate incidente.

  Proba scrisă la Limba și literatura maternă din cadrul examenului de Bacalaureat, desfășurată în data de 25 august 2015, a fost susținută de 86 candidați din totalul de 98 înscriși. La Limba și literatura maghiară maternă au fost prezenți 83 candidați din cei 93 înscriși, iar la Limba și literatura germană maternă au fost prezenți 3 candidaţi din cei 5 înscrişi. Nu au fost semnalate incidente.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img