More


  Aproape de podium la Balcaniadă

  =

  volei

  Campioane la U 22 și vicecampioane balcanice la U 20, sătmărencele Adriana Matei și Beata Vaida au reprezentat în aceste zile România și la Balcaniada rezervată senioarelor.

  La plecarea spre Salonik, acolo unde a avut loc în week-end întâlnirea celor mai bune echipe de volei pe plajă din Balcani, fetele lui Pricop declarau oarecum luate de valul rezultatelor pozitive din această vară că-și doresc o clasare între primele patru.
  Mult mai rezervat a fost însă antrenorul Adrian Pricop care, cunoscând forța adversarelor și plusul de experiență al acestora a mers pe un maxim loc… șase.
  Iar obiectivul a fost practic atins dacă ținem cont că România a terminat pe poziția a cincea cu un bilanţ pozitiv,trei victorii și două înfrângeri.
  ”Fetele au reusit sa se adapteze la specializările pe posturi, Matei pe blocaj, Vaida pe aparare. Am bătut Bulgaria, echipa ce am învins-o și-n finala de la Satu Mare și apoi Grecia de două ori. Am pierdut la 19 și 17 cu principala favorită, Bulgaria 1 și tot cu 2-0 și cu Grecia 2. Sunt mulțumit după ce am văzut care e nivelul la senioare și ce mai avem de pus la punct”, a spus Adrian Pricop.
  Beata Vaida și-a serbat majoratul la Balcaniadă și chiar dacă nu a reușit să-și facă o medalie cadou e mulțumită și ea de rezultate…
  Pentru România urmează Campionatul European de volei pe plajă rezervat echipelor U 22 din Cipru!
  Toate cheltuielile legate de deplasarea și participarea la aceste turnee este suportată de Federația Română de Volei!
  C.S.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img