More


  Bătăi ca-n “şapte păcate”

  =

  bataie

  Poliţiştii sătmăreni au avut mult de furcă la acest sfârşit de săptămână fiind nevoiţi să intervină în cazul a şapte bătăi pe raza judeţului Satu Mare. Jumătate dintre victimele agresiunilor au fost minori.

  Astfel, în dimineaţa zilei de vineri, în jurul orei 5.00, lucrătorii Postului de Poliție Comunală Călinești Oaș au fost sesizați prin apel 112, de către A. Ioan de 49 ani din localitate, despre faptul că a fost agresat fizic de către ginerele său, T. Ioan, de 25 ani din comuna Târșolț. Scandalul a izbucnit pe fondul unor neînțelegeri mai vechi. În aceeaşi zi, după-amiază, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Carei au fost sesizați prin apel 112, de către K. Agneta de 18 ani, domiciliată în localitatea Foieni, despre faptul că, în urma unei discuții contradictorii cu K. T. de 17 ani, din aceeași localitate, a fost lovită cu picioarele în zona abdomenului de aceasta și concubinul ei, S. Ciprian, de 24 ani, domiciliat fără forme legale în Foieni. Victima a suferit contuzii la nivelul hemo-toracelui drept. Seara, în jurul orei 22:15, lucrătorii Postului de Poliție Păulești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 20:00, numitul R. M., de 17 ani, domiciliat în Hrip nr. 322, în timp ce se afla în curtea unui imobil situat în aceeaşi localitate, în urma unei dispute cu privire la un telefon mobil, a lovit-o cu palma pe minora S. S. de 8 ani, domiciliată în aceeași localitate. În urma loviturii, victima a căzut lovindu-se la piciorul drept. Minora a fost transportată de către un echipaj al ambulanței la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare, nefiind necesară internarea acesteia.

  Bătăile au continuat şi sâmbătă. Astfel, în jurul orei 12:06, lucrătorii Postului de Poliție Comunală Călinești Oaș au fost sesizați prin apel 112 de către P. Floare, de 46 de ani, domiciliată în comuna Vama, despre faptul că în timp ce se afla în localitatea Lechința și lucra terenul nepotului său M. Ionuț, a fost lovită cu pumnul și cu piciorul în zona feței de către fratele ei, M. Aristide, de 55 de ani, din Lechința, cauzându-i leziuni la nivelul feței. La fața locului s-au deplasat lucrători din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Gherța Mică și ai S.P.F. Tarna Mare, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă. În seara aceleiaşi zile, lucrătorii Secției 5 Poliție Rurală Petrești au fost sesizați prin apel 112, de către I. Maria, de 41 ani, din Sanislău, despre faptul că numitul C. Ștefan, de 38 ani, din aceeași localitate, pe fondul consumului de alcool, în timp ce se afla în incinta locuinței sale, a lovit-o pe fiica sa minoră, C. E., în vârstă de 15 ani, aceasta suferind un traumatism în zona genunchiului drept. Totodată, ca urmare a agresiunii, victima s-a dezechilibrat, lovindu-se în zona occipitală de marginea unui pat. La fața locului a fost prezent un echipaj SMURD care a acordat îngrijiri medicale victimei și a transportat-o la Spitalul Municipal Carei în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, viața nefiindu-i pusă în pericol. În jurul orelor 21.45, lucrătorii Secției 3 Poliție Rurală Satu Mare au fost sesizați prin apel 112, de către G. Ana-Maria, de 39 ani, din comuna Turulung, despre faptul că în aceeași zi, în jurul orelor 21:00, fiul său, minorul P. M., de 16 ani, a fost agresat fizic de către tatăl său, G. Miklos, de 38 ani, care, în timp ce se aflau la domiciliu, l-a lovit cu pumnii și l-a tăiat cu un cuțit la mâna dreaptă. De asemenea, lucrătorii Postului de Poliție Comunală Pomi au fost sesizați prin apel 112, de către A. Florica, de 34 ani din localitate, despre faptul că la aceeași dată, în jurul orelor 20.00, concubinul său P. Florin de 28 ani, din Baia Sprie, jud. Maramureș și fratele său A. Nicolae de 31 ani din orașul Baia Mare, au fost loviți cu bâte de lemn în zona capului, pe un teren viran din Pomi, de către B. Romeo, de 36 ani, B. M. de 16 ani și B. David, de 18 ani, toți cu domiciliul în comuna Pomi. Persoana vătămată A. Nicolae a fost transportată la U.P.U. Satu Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind stabilit diagnosticul de traumatism cranio-cerebral, fără a-i fi pusă viața în pericol.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img