More


  Bețe-n roate / Raliul VTM de la Luna Șes, anulat de la București!

  =

  Raliu VTM 2004

  Așteptat cu nerăbdare de iubitorii sporturilor cu motor din zonă, Raliul de VTM ce trebuia să aibă loc sâmbătă pe traseul de la Luna Șes a fost anulat.

  Organizatorii au anunțat printr-un comunicat că au primit abia vineri după amiază, cu nici 24 de ore înaintea startului, un aviz negativ din partea IGPR București iar acest lucru a dus la anularea evenimentului.

  În comunicat se precizează că e greu de priceput ce s-a întâmplat de anul trecut din moment ce în 2014 raliul primea aviz iar acum cu aceeași documentație trimisă la timp și cu o lege nemodificată lucrurile s-au schimbat radical.

  ”Menţionăm că acest eveniment sportiv a fost avizat favorabil anul trecut, tot tergiversat până în ultimul moment, pe baza aceleiasi documentaţii privind acelasi traseu, in aceleasi conditii, cu aceeasi conducere şi director din cadrul IGPR Directia Rutiera, fără ca legislaţia să se fi modificat între timp! Oare ce s-a schimbat intre timp ?” se arată în comunicatul semnat de directorul ACR Satu Mare, David Seletye. Tot în comunicat se mai precizează că lucrurile puteau fi rezolvate dacă exista o mai bună colaborare cu IGPR București.

  ”Acest răspuns a fost transmis doar vineri dupa ora 16, deci după orele de lucru, prin care s-a acordat avizul „negativ” şi au fost prezentate obiectiuni neconforme cu realitatea, datorate in primul rand unei interpretări eronate a Planului de securitate cât si dintr-o lipsa de comunicare atât cu noi, organizatorii, cât şi cu forurile administrative locale. Aceste obiecţiuni ridicate de Direcţia Rutieră a IGPR Bucureşti, puteau fi rezolvate si explicate într-un timp foarte scurt, dar aceste obiecţiuni fiind ridicate după orele de lucru (vineri la ora 16.15), nu a mai fost posibil, ne mai existând o persoană desemnată care să poată fi contactată.” Se mai scrie în comunicat.

  Din păcate raliul a fost anulat. Organizatorii și concurenții ajunși vineri la Luna Șes rămân cu pagubele iar spectatorii cu regretul că au fost privați de un eveniment deosebit într-o zonă extrem de frumoasă a Țării Oașului!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img