More  Bîgiu show!

  - Advertisement -

  juniori

  După succesul categoric obținut de seniori, 5-0 sâmbătă la Reșița, a doua zi și juniorii A de la club au avut un start perfect de campionat. În noul format propus de FRF, elevii lui Bolba au reușit primul succes în elită, 3-1 în fața unui adversar incomod, LPS Banatul Timișoara.

  Abia revenit din deplasarea cu seniorii de la Reșița, atacantul Horia Bîgiu a făcut un meci excelent și practic și-a condus echipa spre victoria. Bîgiu a reușit o dublă și a dat și pasa de la primul gol marcat în prima repriză de Ștef. ”Jos pălăria pentru băieți. Cu toții merită felicitări pentru efortul depus și pentru munca în echipă pe care au avut-o. E un start bun dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. E un campionat greu și lung în care vom avea șansa noastră dacă ne vom prezenta mereu ca și duminică”, a spus antrenorul Mircea Bolba. Meciul jucat pe o căldură sufocantă i-a epuizat la maxim pe jucători iar din păcate antrenorul Mircea Bolba n-a prea putut beneficia de toate cele cinci schimbări pe motiv că nu prea are… rezerve. Mai mult unul dintre băieți, Rareș Crainic s-a dat accidentat înainte de a începe… încălzirea!!! De remarcat că la 0-0 oaspeții au ratat un penalty, portarul Olimpiei, Toduț reușind să pareze execuția atacantului bănățean. Din păcate însă Toduț s-a accidentat și a fost înlocuit în minutul 18 de Chereji. Olimpia va juca etapa următoare, sâmbătă la LPS Bihorul Oradea.
  OLIMPIA – Toduț (18 Chereji)- Cristian, Vonette, Lipai, Unlu- Pop R., Soproni, Ciorvasi (90 Kovacs), Nemeș (85 Filimon)- Bîgiu, Ștef.
  Florin Mureșan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  O parcare…

  0