More

    Căuaş, 800 de ani de atestare documentară

    cauas1

    Comuna Căuaş împlineşte, în acest an, 800 de ani de la prima atestare documentară. Evenimentul a fost marcat ieri în cadrul manifestărilor organizate cu ocazia Zilei comunei.

    Sărbătoarea comunei Căuaş a fost onorată şi de prezenţa autorităţilor judeţene, şi anume a preşedintelui Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, a vicepreşedintelui Mircea Govor, a consilierilor judeţeni şi a altor invitaţi.

    cauas2

    La deschiderea oficială a manifestărilor organizate ieri la Căuaş, primarul comunei, Marius Andrei Roka, a adresat un mesaj de bun venit autorităţilor pe care le-a şi prezentat. Au urmat discursurile oaspeţilor, în cadrul cărora, atât Adrian Ştef cât şi Mircea Govor au evidenţiat eforturile depuse de Consiliul Judeţean Satu Mare pentru dezvoltarea infrastructurii zonale, lucru ce duce la creşterea nivelului de trai al populaţiei din comună. De asemenea, cei doi au asigurat conducerea şi populaţia comunei de tot sprijinul lor şi pe viitor.

    Sărbătoarea comunei Căuaş a continuat cu o serie de reprezentaţii ale unor formaţii, interpreţi şi ansambluri folclorice invitate, a căror evoluţie a fost apreciată de locuitorii comunei.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE