More


  CSM 1 Satu Mare, calificare spectaculosă în semifinale!

  =

  volei

  Trofeul Sătmarului a ajuns la faza semifinalelor. După două zile încinse cu partide spectaculoase, Bulgaria, Republica Moldova, CSM 1 Satu Mare şi Lioness Bucureşti au intrat în careul de aşi al competiţiei.

  Dacă în grupa a 2-a Bulgaria şi Lioness Bucureşti au terminat pe primele două locuri fără prea mari emoţii, în schimb în prima grupă calificatele s-au decis la setaveraj.
  Republica Moldova a învins cu 2-0 pe CSM Timişoara/Reşiţa şi pe U Cluj Napoca , bănăţencele au trecut surprinzător de CSM 1 Satu Mare cu 2-1 iar fetele noastre au învins cu 2-0 pe U Cluj Napoca. Astfel, elevele lui Pricop aveau nevoie de un succes cu 2-0 în faţa moldovencelor pentru a ajunge în semifinal.
  Iar Vaida Beata şi Adriana Matei au strâns rândurile şi după un meci extrem de spectaculos au reuşit să se impună cu 2-0 ( 21-15, 21-18) în faţa fetelor din Republica Moldova.
  „A fost greu mai ales că pentru noi jocul a fost decisiv. Singure ne-am complicat situaţia după înfrângerea cu Timişoara şi trebuia să câştigăm. Le mulţumim spectatorilor că ne-au susţinut în acest meci. Sperăm să jucăm finala cu Bulgaria” a spus căpitanul Adriana Matei. De altfel atât fetele noastre cât şi ceilalţi specialişti prezenţi la turneu văd în echipa din Bulgaria marea favorită la câştigarea trofeului.

  csm1
  „Sunt jucătoare cu mare experienţă care au deja puncte CEV.De altfel de la Satu Mare ele pleacă la un turneu din circuitul european. Asta nu înseamnă însă că nu vrem şi nu putem să le învingem” a spus şi Vaida Beata.
  Căpitanul echipei din Republica Moldova, Tatiana Ceban s-a arătat învcântată de organizare şi de locaţie.”Le mulţumesc organizatorilor pentru invitaţie. Ne simţim bine la Satu Mare , oamenii sunt extrem de primitori iar turneul e unul reuşit. Îmi place foarte mult şi locul unde e amplasat terenul” a spus Tatiana Ceban care a recunoscut că ar fi vrut să învingă vineri dimineaţa pe CSM 1 Satu Mare pentru a evita Bulgaria în semifinale.
  „Poate că am intrat mai puţin concentrate în meci . Ştiam că suntem calificate în semifinale. Oricum felicit echipa din Satu Mare pentru modul în care s-a mobilizat. Au meritat să câştige” amai completat căpitanul echipei din Republica Moldova.

  csm2
  Campioana naţională a României la senioare de anul trecut, perechea Adriana Melniciuc-Oana Ordean a ratat la un singur set prezenţa în careul de aşi, începutul mai slab de turneu, mai precis înfrângerea cu Republica Moldova fiind decisivă în eliminarea bănăţencelor.
  În grupa a doua, CSM 2 Satu Mare a avut ghinionul să dea peste două echipe de top. Bulgaria şi Lioness Bucureşti. Angelica Podină şi Daiana Adamcsik au făcut meciuri bune   dar s-au văzut nevoite să lupte la final doar pentru locurile 5-8.
  Sâmbătă de la ora 16 va avea loc prima semifinală între CSM Satu Mare şi Lioness Bucureşti iar apoi Moldova şi Bulgaria se vor duela în a doua semifinală.
  De la ora 18 e programată finala mică iar de la ora 19 finala mare. Organizatorii au organizat şi în primele zile concursuri pentru spectatori cu premii interesante. Serva la punct fix a adus invitaţii la ştrand sau tricouri şi mingi spectatorilor curajoşi…

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img