More  CSM Satu Mare, pe trei la turneul de la Baia Mare

  - Advertisement -

  hand

  CSM Satu Mare a participat la sfârșitul săptămânii la un turneu amical organizat de Academia Minaur.

  Echipa pregătită de Nicolae Istrate a început bine , cu o victorie vineri, 29-28 cu U Cluj Napoca. A urmat sâmbătă o înfrângere tot la limită, 29-30, iar duminică în ultimul joc ai noștri au cedat oarecum surprinzător , ca diferență de scor, în fața puștilor de la Academia Minaur Baia Mare, 24-30.

  CSM Satu Mare a terminat pe locul trei în fața celor de la U Cluj Napoca dar în urma celor de la Academia Minaur și CSM Oradea. Bihorenii antrenați de Sebi Tudor au câștigat turneul după o victorie cu Academia și un egal duminică în fața celor de la U Cluj Napoca.

  „A fost un turneu foarte util. Am văzut unde sunte acum ca potential. La faza de aparare şi la omogenizare mai avem de muncit” sunt concluziile antrenorului Nicolae Istrate după turneul de la Baia Mare.

  CSM Satu Mare va juca următorul amical, vineri, cu formaţia de liga a 2-a din Ungaria, Nyiregyihaza.

  Se anunță așadar un sezon echilibrat dacă ținem cont că cele patru formații sunt colege de serie în Divizia A iar CSM Satu Mare e considerată principala favorită la promovare.

  CSM Satu Mare – U Cluj 29–28 (16–13)
  Cioroiu, Pogyină, Merlă ,Ungar 2, Baros 1, Vaștag, Pop 1, Lupșe 3, Varga 3, Morar 4, Petruș 4, Rogoz 5, Mureșan 4, Mateș 1, Alisie 1
  CSM Satu Mare – CSM Oradea 29–30 (12–16)
  Cioroiu, Pogyină, Merlă, Ungar 9, Pop 1, Lupșe 3, Morar 2, Petruș 2, Rogoz 3, Mureșan 6, Mateș 2, Alisie 1
  CSM Satu Mare – Academia de Handbal Minaur Baia Mare 24–30 (10–15)
  Cioroiu, Pogyină, Merlă, Varga 2, Pop 1, Morar 4, Petruș 1, Rogoz 4, Mureșan 3, Mateș 2, Alisie 3, Ungar 4.

  Vineri Federaţia Română de Handbal a oficializat componenţa seriilor din Divizia A. Nu au apărut modificări în seria Vest în care a fost repartizată formaţia noastră, CSM Satu Mare.

  Seria B
  CSM Satu Mare,CSM Oradea, CSM Fagaras,HC Arges Pitesti,National Sighisoara, C.N.O.T. Brasov, CS Universitatea Cluj, Universitatea Craiova, HC Sibiu, Academia Minaur Baia Mare, CH CSU Politehnica Timisoara, ACS Muhlbach Sebes, HCM Sighisoara  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts