More  CSM Satu Mare va întâlni campioana în primul tur al Cupei României

  - Advertisement -

  csm-targoviste-satu-mare-19

  La sediul Federaţiei Române de Baschet a avut loc azi tragerea la sorţi a primului tur din Cupa României la feminin.

  CSM Satu Mare a avut ghinion, echipa noastră urmând să întâlnească în primul tur formaţia campioană, pe CSM Târgovişte. Partida tur se va juca pe 26 septembrie iar returul pe 30 septembrie.

  La sedinta au participat reprezentantii cluburilor ACS Sepsi Sic Sfantu Gheorghe, CSB Teleorman Alexandria si CS Rapid Bucuresti, precum si reprezentantii FRB.

  In urma tragerii la sorti a meciurilor din prima faza a competitiei KO a rezultat urmatorul tablou:

  Olimpia CSU Brasov -CS Universitatea Cluj
  CS Rapid Bucuresti- ACS Sepsi Sic Sf Gheorghe
  CS Municipal Targoviste – CS Municipal Satu Mare
  Univ Goldis ICIM Arad – BC Danzio Timisoara
  CS Universitatea Alba Iulia – CS B Teleorman Alexandria
  CS Phoenix Galati sta
  Site-ul frbaschet.ro mentionează ca in faza a doua a intrecerii KO, faza sferturilor de finala, vor accede opt echipe astfel: CS Phoenix Galati, cinci (5) echipe care castiga “dublele” respective, precum si alte doua (2) echipe care obtin statutul de “lucky looser”, stabilit dupa urmatoarele criterii – in primul rand se va tine cont de coeficientul de victorii la numarul de jocuri; in caz de egalitate, se va tine cont de cosaveraj, prin scadere; in caz de egalitate se va tine cont de numarul de puncte marcate. Imperecherea meciurilor din faza a doua va fi stabilita printr-o noua tragere la sorti iar acestea se vor desfasura in 02 decembrie (tur) si 09 decembrie (retur) iar Final 4 Cupa Romaniei este programat pentru perioada 05-06 februarie 2016.

  In cazul in care o alta echipa nu va participa la prima faza a competitiei locul acelei echipe va fi luat de CS Phoenix Galati si in faza a II-a a competitiei se vor califica castigatoarele celor 5 jocuri si trei (3) “lucky looser”.

  Tot în şedinţa de ieri a fost stabilit şi programul Ligii Naţionale de Baschet Feminin. Din păcate , din cauza datoriilor mari, Nova Vita Târgu Mureş s-a retras din competiţie astfel că, deocamdată la startul primei ligi avem doar 11 echipe. Doar că şi din acestea unele au de achitat taxe la Federaţie şi în cazul neplăţii lor nu vor mai fi programate în campionat. Printre echipele cu restanţe se găsesc Olimpia Braşov, Danzio Timişoara, campioana CSM Târgovişte şi… CSM Satu Mare, care conform unor surse din FRBaschet mai are datorii cumulate de peste 23000 lei! Liga Națională va începe pe 3 octombrie iar în prima etapă sunt programate următoarele meciuri:

  Phoenix Galati – ICIM Arad
  BCM Danzio Timisoara -Universitatea Cluj-Napoca
  Olimpia CSU Brasov sta
  Rapid Bucuresti – CSM Targoviste
  Sepsi Sic Sf. Gheorghe- Universitatea Alba Iulia
  CS B Teleorman Alexandria- CSM Satu Mare

  Ultima etapa din turul sezonului regular este programata pentru data de 29 noiembrie 2015 iar returul va incepe in data de 05 decembrie si se va incheia cu etapa XXII in data de 31 ianuarie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts