More


  Cupa Primavera, un real succes

  - Advertisement -

  primavera1

  La sfarsitul saptamanii trecute Scoala de fotbal Primavera a organizat turneul anual Primavera Cup rezervat grupelor de varsta 2007 si 2008. Au participat echipe din judetele Satu Mare, Cluj, Bistrita-Nasaud si Salaj.

  Intr-o organizare ireprosabila micutii fotbalisti au oferit jocuri spectaculoase celor prezenti si s-au bucurat de conditiile foarte bune pentru desfasurarea competitiilor.Chiar daca la aceasta varsta rezultatele sunt mai putin importante, vom prezenta in cele de mai jos echipele participante si rezultatele finale.

  La categoria 2008 au participat echipele: Primavera SM, Atletic Zalau, Transilvania Bistrita si Somesul SM in grupa A si Il Calcio SM, Sporting Cluj, Juniorul SM si Viitorul Zalau in grupa B.In urma rezultatelor castigatoarea turneului a fost echipa Il Calcio SM care a dispus in finala de Sporting Cluj cu 2-1 dupa penalty-uri. Locul trei a fost ocupat de Transilvania Bistrita care a invins Atletic Zalau cu 4-1.Pe locurile 5, 6, 7 si 8 s-au clasat Primavera, Viitorul Zalau, Juniorul si Somesul SM.

  La grupa de varsta 2007 au participat echipele Primavera Rosu,CFR Cluj Alb,Olimpia SM si Il Calcio SM in grupa A si CFR Cluj Visiniu, Viitorul Zalau,Juniorul SM si Primavera Albastru in grupa B.S-a impus in finala CFR Cluj Visiniu care a invins Viitorul Zalau cu 2-1 dupa lov. de departajare.Pe locul trei s-a clasat Primavera Rosu care a invins in finala mica pe CFR Cluj Alb cu scorul de 1-0.Pe locurile 5, 6, 7 si 8 s-au clasat Juniorul, Il Calcio, Primavera albastru si Olimpia.

  Clubul Primavera multumeste tuturor echipelor pentru participare si pentru aprecierile aduse legate de organizarea competitiilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img