More


  Duel pentru calificare în “infern“

  =

  partizan-1

  Steaua nu şi-a tranşat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor după un 1-1 la Bucureşti cu Partizan din Belgrad. Astfel că se anunţă un retur de foc pentru stelişti, care sunt aşteptaţi în “infernal“ din Serbia.


  La Belgrad, suporterii sunt recunoscuţi pentru ostilitatea cu care îşi primesc adversarii, iar atmosfera creată în tribune seamănă cu una din Infern.
  Conform declaraţiilor, Steaua merge la victorie, iar Mirel Rădoi ar putea folosi un trident ofensiv încă din primul minut. Stanciu e incert dar a făcut deplasarea cu echipa. Dar pot intra Hamroun, Chipciu, Tade sau Tahar, care pot aduce calificarea pentru ultimul hop înaintea grupelor.
  Steaua va avea o misiune extrem de dificilă miercuri seara, când va juca la Belgrad, împotriva lui Partizan, în manşa secundă a turului III preliminar din UEFA Champions League. După 1-1 la Bucureşti, pe Arena Naţională, elevii lui Mirel Rădoi sunt obligaţi să învingă în deplasare sau să facă un egal, de la 2-2 în sus.
  Roş-albaştrii au primit şi o veste care nu le-a picat bine, înaintea returului cu Partizan. Patronul Gigi Becali i-a anunţat pe fotbalişti că nu au nicio primă pentru o eventuală calificare în play-off-ul UEFA Champions League. Astfel, fotbaliştii campioanei României vor evolua cu Partizan “pe burta goală”.
  În schimb, cei de la Partizan au promis un bonus consistent, în cazul în care vor elimina Steaua. Fiecare jucător al campioanei Serbiei va primi câte 20.000 de euro, dacă echipa va ajunge în play-off-ul UCL. Dacă Partizan va ajunge în grupe, suma se va dubla, scrie presa din Belgrad.
  “O să le dau multă, multă primă la jucători”, a spus Becali, ironic, atunci când a fost întrebat despre bonusurile pe care le au steliştii pentru returul cu Partizan. Patronul Stelei le-a promis însă jucătorilor o primă substanţială pentru calificarea în grupele UEFA Champions League: câte 100.000 de euro pentru fiecare jucător de bază. Restul fotbaliştilor vor fi remuneraţi în funcţie de minutele bifate.
  Tehnicianul formaţiei Partizan Belgrad, Zoran Milinkovici, va folosi astfel exact același prim 11 ca în meciul tur cu Steaua.
  Altfel, presa din Serbia anunță că deși clubul Partizan nu a anunțat oficial câte bilete s-au vândut pentru meciul cu Steaua, stadionul va fi plin.
  Partizan: Z. Zivkovici – Vulicevici, Balazici, Fabricio, N. Petrovici – Babovici, Jevtovici, Brasanac – A. Zivkovici, Bojinov, Oumaru.
  Steaua: Cojocaru – Papp, Varela, Toşca, Gulherme, Popa, Muniru, Hamroun, Tahar, Chipciu, Tade.
  Partida decisivă dintre Partizan Belgrad şi Steaua se vede în direct în această seară, de la ora 21.30, la PRO TV şi Dolcesport.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img