More


  E nevoie de un inter

  =

  handbal

  Handbaliştii de la CSM Satu Mare îşi continuă seria amicalelor. Cu o săptămână înainte de startul sezonului, elevii lui Nicolae Istrate au evoluat vineri seara în Ungaria, la Nyiregyhaza, echipa din eşalonul doi maghiar.


  Gazdele s-au impus cu 30-27, la capătul unui meci în care antrenorul Nicolae Istrate a folosit toţi cei 14 jucători deplasaţi. CSM a condus primele 20 de minute, dar apoi maghiarii au preluat frâiele jocului şi s-au impus pe final. Lupşe şi Mureşan, cei doi interi sunt încă accidentaţi, dar au evoluat câteva minute.
  Au apărat toţi cei trei portari, Cioroiu cu 10 intervenţii, Pogynă cu şase şi Merlă cu trei. Au marcat Rogoz 9 goluri, Varga 7, Ungar 5, Alisie 3, Morar 2, Pop 1. Au mai jucat Baros, Lupşe, Mureşan, Mateş şi Petruş. Meciul revanşă este programat joi la Satu Mare de la ora 17.30, după care duminică se dă startul Diviziei A.
  Abia luni de la ora 11.00, FRH a programat şedinţa în care se vor bate în cuie componenţele seriilor şi ţintarul. Cam târziu zicem noi, având în vedere că echipele au apoi doar câteva zile la dispoziţie pentru a face devize de deplasare sau să poată scoate bani de la trezorerie, aşa cum este situaţia CSM-ului sătmărean. Ba mai mult, se vorbeşte de un  joc de culise al FRH, pentru ca anumite echipe, cum ar fi Suceava, să nu cadă în serie cu echipa din Constanţa ş.a.m.d. Dar sunt simple speculaţii, rămâne să ne convingem luni.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img