More


  Egal în ultimul amical

  - Advertisement -

  faur

  Olimpia Satu Mare a jucat vineri după-amiază ultimul amical înaintea startului în noul sezon. Elevii lui Tibi Csik au remizat la Sighetu Marmației, 1-1 cu formația locală de liga a 3-a, CSM.

  Gazdele au deschis scorul în minutul 6 prin Taciuc iar galben albaștrii au egalat rapid, prin Faur în minutul 10, după o fază creată de Bura.

  ”A fost un test extrem de util în fața unui adversar incomod cu mulți jucători ce au jucat ani buni în liga a 2-a. Mai avem o săptămână până la primul meci oficial și sperăm să facem corecțiile necesare în jocul nostru pentru a obține toate punctele la Reșița” a spus antrenorul Olimpiei, Tibi Csik. Acesta a recunoscut că nu se aștepta la o replică atât de solidă din partea maramureșenilor .

  ”S-au întărit cu câțiva jucători de la Bistrița și pot spune că ne-au pus probleme și chiar puteau câștiga. ” a completat Csik.

  Olimpia a început cu Băican- Munteanu, Tătaru, Heil, Iuhas- Takacs, Villand, Chivari, Selagea- Bura, Faur. Au mai intrat Șuta, Bîgiu, Rus, Lukacs, Boștină, Ciul ,Cadar, Roatiș.
  Olimpia va juca sâmbătă, pe 29 august în prima etapă din liga a 2-a în deplasare la Metalul Reșița.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img