More  Elevii lui Csik, de azi, în cantonament pe plan local

  - Advertisement -

  oli

  Olimpia a pierdut sâmbătă amicalul jucat la Oșorhei. Elevii lui Csik și Dragomir au fost învinși de formația locală de liga a 3-a cu 1-0. Gazdele au marcat încă în minutul 2 din lovitură liberă. Chiar dacă au dominat apoi și și-au creat câteva ocazii până la final, sătmărenii nu au reușit să egaleze.

  Antrenorii Olimpiei au împărțit lotul în două echipe.

  În prima repriză au evoluat Șuta – Ciul, Șimon, Iuhas, Munteanu-Cadar, Villand, Chivari, Tamas- Faur, Bura.
  În partea a doua au evoluat: Băican – Ștef, Mureșan, Heil, Roatiș- Nemeș, Tillinger, Lukacs, Sopronyi- Bîgiu, Bura.

  Din păcate nici la acest amical nu au făcut deplasarea experimentații Sălăgeanu, Selagea și Mărkuș. Cei trei au ceva probleme medicale, dar, din declarațiile oficialilor de la Olimpia, de luni ei vor reveni în lot. Nici Romariu Rus nu a putut juca la Oșorhei acesta având de efectuat ceva analize medicale mai amănunțite după ce la cardiolog se pare că au apărut mici probleme .

  De astăzi Olimpia va intra într-un minicantonament pe plan local. Stagiul de pregatire se va desfasura la Satu Mare jucatorii urmand sa fie cazati la un hotel din oras. Se vor efectua zilnic cate două antrenamente fizice si tehnico-tactice, pe stadionul Olimpia. Pe parcursul stagiului sunt programate doua meciuri amicale. Primul este programat pentru miercuri, cu FC Municipal Baia Mare, iar al doilea vineri, cu Unirea Valea lui Mihai. Ambele meciuri se vor disputa pe stadionul Olimpia.

  Se pare că în cantonament vor intra toți jucătorii ce au evoluat sâmbătă la Oșorhei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts