More


  Energie, eleganţă şi tinereţe la Gala Dansului Careian

  =

  augustfest

  Gala Dansului Careian a avut loc miercuri seara, în cea de-a patra zi a Festivalului AugustFest, ajuns la ediţia a VIII-a.  Au încântat publicul cu talentul și eleganța lor elevi de la formațiile Magic Dance (Centrul Cultural Carei), Club Dance (Clubul Elevilor Carei) și Lead & Follow, pregătiți de instructorii Raluca Păvăluc, Cătălina Curceanu, respectiv Bagossy Zoltán.

  Programul, care a durat mai bine o oră și jumătate, a oferit publicului numeros prezent la eveniment, o adevărată demonstrație de dans, de la dans modern și sportiv, până la dans de societate. Costumele superbe și pline de originalitate purtate de dansatori, unele fiind create chiar de aceștia, au contribuit de asemenea la reușita galei. Patricia Cociorva de la Club Dance a oferit un moment impresionant prin dansul oriental pe care l-a susţinut în prima parte a evenimentului. Claudian Șiman, membru al formaţiei Club Dance, a prezentat un dans contemporan solo, extrem de apreciat de public, dans care a fost laureat al premiului I la Festivalul concurs „Trofeul Drobeta” de la Drobeta Turnu Severin, în luna aprilie a acestui an. La eveniment au participat 150 de dansatori în fața unui public de peste 600 de persoane.
  AugustFest a continuat ieri seară cu concertul susţinut de Fuego, precedat de un mini-recital al soliștilor și formațiilor Castelanii ai Centrului Cultural Carei. Azi, va avea loc concertul artiştilor Korda György és Balázs Klári din Budapesta. Sâmbătă seara, pe scena din parc vor evolua solista Ellie White şi trupa Deepcentral. Duminică, în amfiteatrul de lângă magazinul Oţelul va avea loc o şezătoare tradiţională românească. Ediţia din acest an a AugustFest se va încheia duminică seară, de la ora 20.30, cu un concert susţinut trupa Abrakazabra din Debrecen. urmat de recitalul artistului Charlie din Ungaria.
  Szasz Lorand  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img